Elindul a napi frissítésű marketing blog!

FIGYELEM! Ez a bejegyzés elavult lehet, mert már több, mint 1 éves. Ha érdekel a téma és konkrét kérdésed van, kérdezz minket a KAPCSOLAT menüponton keresztül.

Idáig úgy gondoltam, hogy ez lesz a második napi frissítésű marketing blog Magyarországon, de délután megnéztem az említett (és soha ki nem mondott) másikat, de úgy vettem észre, hogy az nem naponta, hanem általában 2-3 naponta frissül és nem mondható el, hogy minden nap új írással várja a látogatókat. A Marketing112-vel egy nagy cél, hogy valóban napi frissítésű legyen – így az első ilyen Magyarországon.

A blog célja, hogy az eddigi munkámat folytatva, továbbra is hiteles forrása, kommentárja legyek a hazai- és nemzetközi marketing eseményeknek, innovációknak. Az írásokkal hozzásegítsem a magyar kis- és középvállalkozásokat, hogy marketingjüket jobbá tegyék.

napi frissítésű online marketing blog

Minden reggel új írás a magyar kkv marketingről

A menetrend

A blog írása hétfőtől péntekig fog jelentkezni, az új írások a nap végén fognak megjelenni áttekintve a nap eseményeit vagy publikálva olyan új marketing tanácsokat, tippeket, amelyek azonnal átvehetők és megvalósíthatóak. A blog hétvégén nem fog frissülni, viszont minden Hétfőn összefoglaló levélben küldjük ki az elmúlt hét írásainak kivonatát. Hogy ezt Te is megkaphasd, iratkozz fel a jobb oldali 33 napos mesterkurzusunra.

A Marketing112 vezető tanácsadója, az ügynökség tulajdonosa. Kis- és középvállalkozási marketingstratéga. Fő erősségei: marketingtervezés, marketingstratégia, márkakommunikáció. Norbert a Magyar Marketing Fesztivál főszervezője is, ez Magyarország legnagyobb, kkv-marketingtrendekkel foglalkozó üzleti fesztiválja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.