Elindul az új ügyfélszolgálat!

FIGYELEM! Ez a bejegyzés elavult lehet, mert már több, mint 1 éves. Ha érdekel a téma és konkrét kérdésed van, kérdezz minket a KAPCSOLAT menüponton keresztül.

2013. november 4-étől elindítjuk állandó, teljes idős ügyfélszolgálatunkat, amely egy hosszú ideje húzódó problémát hivatott megoldani, egy hosszú ideje fennálló hiányt igyekszik pótolni.

A mai naptól kezdve ugyanis a Marketing112-nek, így az Akadémia112 üzletágunknak is állandó ügyfélszolgálata lesz:

Ügyfélszolgálati telefonszámunk:
06 (30) 606-2809

A telefonszám hívható hétköznap Hétfő-Csütörtök : 9:00 – 15:00, Pénteken pedig: 9:00 – 12:00. Ha ezen időpontoktól eltérően van szükséged segítségre, válaszra, használd 0-24h rendelkezésre állású e-mailes ügyfélszolgálatunkat itt.

Az ügyfélszolgálat elindításával új kollégát is köszönthetünk Lautenbach Szandra személyében, aki az ügyfélszolgálati teendők mellett marketing-koordinátori szerepet fog betölteni a Marketing112 életében.

szandra

Azzal, hogy teljes idős ügyfélszolgálatot indítunk el, azon (kevés) kkv-marketing tanácsadó cégek közé soroljuk magunkat, akiknek fontos és elsődleges szempont az ügyfelekkel való kapcsolattartás, a vásárlóink támogatása, és az azonnali segítség- illetve információnyújtási lehetőség.

Tipp: Ha a telefonszámunkat elfelejted, akkor a weboldalunk láblécében mindig megtalálod.

A Marketing112 vezető tanácsadója, az ügynökség tulajdonosa. Kis- és középvállalkozási marketingstratéga. Fő erősségei: marketingtervezés, marketingstratégia, márkakommunikáció. Norbert a Magyar Marketing Fesztivál főszervezője is, ez Magyarország legnagyobb, kkv-marketingtrendekkel foglalkozó üzleti fesztiválja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.