Elindult a Marketing112

FIGYELEM! Ez a bejegyzés elavult lehet, mert már több, mint 1 éves. Ha érdekel a téma és konkrét kérdésed van, kérdezz minket a KAPCSOLAT menüponton keresztül.

Régóta dédelgetett, nem titkolt vágyam, hogy a személyes márka helyett valódi cégmárkát építsek fel a mai magyar kkv marketing tanácsadói piacon, ami – valljuk meg – eddig még nem sok mindenkinek sikerült.

Nehéz feladat ez, hiszen a cégnek is kell, hogy arca legyen és a hazai kkv szektor nem feltétlenül tud eltartani olyan tanácsadó cégeket, amelyben több tanácsadó is dolgozik. Bár erre is vannak szép példák! De lapozzunk, ne másokkal foglalkozzunk, hanem Veled és a cégeddel. Mindennap, minden egyes nap, az év minden napján. Ez a cél!

marketing tippek és trükkök kis és középvállalkozásoknak

Foglalj helyet a marketing első osztályán

Magyarországon jelenleg egy olyan marketing blog van, amely napi frissítésű, így ha erőm kitart a Marketing112 lesz a második. Írok majd marketing tippekről, marketing eszközökről és fogok olyan tanácsokat adni, amit instant megvalósítva előrébb viheted a cégedet.

Írni fogok a magyar- és a nagyvilág marketing eseményeiről, híreiről és minden olyan innovációról, újdonságról, amely befolyásoló lehet a Te céged életében. Öveket becsatolni, felszállunk!

.

A Marketing112 vezető tanácsadója, az ügynökség tulajdonosa. Kis- és középvállalkozási marketingstratéga. Fő erősségei: marketingtervezés, marketingstratégia, márkakommunikáció. Norbert a Magyar Marketing Fesztivál főszervezője is, ez Magyarország legnagyobb, kkv-marketingtrendekkel foglalkozó üzleti fesztiválja.

Tagged with: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.