Hétfői haladó marketing tipp: Autóreklám okosan

FIGYELEM! Ez a bejegyzés elavult lehet, mert már több, mint 1 éves. Ha érdekel a téma és konkrét kérdésed van, kérdezz minket a KAPCSOLAT menüponton keresztül.

Ezt nem régen fényképeztem. Jó példa arra, hogy milyen autómatricát érdemes készíteni. Pontosabban, hogyan érdemes eljárnunk, ha a cégünk neve nem esne át a rádió-teszten (rádióteszt az, amikor azt vizsgáljuk, hogy a rádióban kimondott cégnév, terméknév mennyire könnyen megjegyezhető akkor, amikor csupán halljuk azt), illetve nem lehetne könnyen kimondani, leírni, megjegyezni.

Tehát szabály, hogy domain neveknél és közösségi oldalak rövid címeinél ne ragaszkodjunk a cég nevéhez, ha az nem könnyen leírható, megjegyezhető. Használjunk a profilunkba vágó, a célközönség által ismert, keresett és használt szavakat, szóösszetételeket.

Megjegyzés: A megszólító címsor persze nagyon hiányzik a hatékonyság növeléséhez, de már ez is jobb, mint az átlag.

Kattints és nyílik nagyban!

Kattints és nyílik nagyban!

A Marketing112 vezető tanácsadója, az ügynökség tulajdonosa. Kis- és középvállalkozási marketingstratéga. Fő erősségei: marketingtervezés, marketingstratégia, márkakommunikáció. Norbert a Magyar Marketing Fesztivál főszervezője is, ez Magyarország legnagyobb, kkv-marketingtrendekkel foglalkozó üzleti fesztiválja.

0 comments on “Hétfői haladó marketing tipp: Autóreklám okosan
1 Pings/Trackbacks for "Hétfői haladó marketing tipp: Autóreklám okosan"
  1. […] Ezt nem régen fényképeztem. Jó példa arra, hogy milyen autómatricát érdemes készíteni. Pontosabban, hogyan érdemes eljárnunk, ha a …read more […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.