Hétfőnként, ebéd után jön: Marketing Dózis

FIGYELEM! Ez a bejegyzés elavult lehet, mert már több, mint 1 éves. Ha érdekel a téma és konkrét kérdésed van, kérdezz minket a KAPCSOLAT menüponton keresztül.

A Marketing112 bemutatja az, ezentúl hétfőnként megjelenő, vadonatúj hírlevelét, amely ingyenesen kérhető, és sehol máshol nem olvasható hasznos tartalommal várja a vállalkozókat, marketing döntéshozókat, valamint a marketing iránt érdeklődőket.

A mai blogbejegyzés kicsit rendhagyó, mert nem szakmai cikket írtunk, hanem változásokat jelentünk be. Íme:

Eddig péntekenként küldtük hírleveleinket, és lényegében nem volt más, mint egy blogértesítő. Hasznosnak tartottuk, hasznosnak tartottátok Ti is, az olvasók, de úgy éreztük, hogy továbblépünk: egy szinttel feljebb.

marketing-dozis-600

Kattints a képre, és kérd a heti marketing dózisodat!

A Marketing112 blogbejegyzései továbbra is Hétfőn, Szerdán, Pénteken jelentkezik, viszont Hétfőn délután, körülbelül ebédidő után érkezik a heti Marketing Dózis -ra elkeresztelt extra levelünk, amely tartalmazni fogja röviden az elmúlt hét blogbejegyzéseinek címét is – így ez a funkciója megmarad a leveleknek.

Ebben az extra levélben gyakorlati, és instant megvalósítható, korábban kipróbált tanácsokkal, érdekes sztorikkal készülünk, amely legalább annyira lesz ötletadó, hogy egész héten tartani fog a hatása… Az első Marketing Dózist ma, Hétfőn kapod, ebéd után!


Örülök, hogy látlak!

30 napos ingyenes marketingtanfolyam

Cikk kereső

Read previous post:
Valentin nap marketing

Kedvenc kampányapropónk: a Valentin nap! Ha eddig nem kezdted el, még nem késő elindítanod a Valentin napi kampányodat! Sokan elcsépelt,...

Close