Ingyenes CRM rendezvény profi értékesítőknek

FIGYELEM! Ez a bejegyzés elavult lehet, mert már több, mint 1 éves. Ha érdekel a téma és konkrét kérdésed van, kérdezz minket a KAPCSOLAT menüponton keresztül.

Az értékesítőid tudják a tárgyalások eredményeit mobilon vagy tableten rögzíteni? Te tudod, melyik kulcsszó hozza a legtöbb valódi ügyfelet? Vajon melyik értékesítési lépést kellene erősíteni? Ki a legjobb értékesítő a cégnél? Hogyan lehetne javítani az ajánlatok elfogadását?

Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre és problémákra találhatsz megoldást a díjmentes MiniCRM rendezvényen 2014. december 11-én.

minicrm-workshop

Ismerd meg a CRM rendszer előnyeit, és kérj tippeket saját ötleteiddel kapcsolatban. Gondoskodj róla, hogy értékesítőid soha többé ne felejtsék el visszahívni az ügyfeleket.

Ebben segítségedre lesz az egyik legrégebbi MiniCRM felhasználó, aki bemutatja saját ügyfélkezelési rendszerét, és őszintén mesél a kiépítése közben elkövetett hibákról, tapasztalatairól, és eredményeiről. Megtudhatod azt is, ügyfelünk hogyan szervezte ki magát saját cégéből, és működteti azt továbbra is sikeresen heti 2 óra ráfordítással.

A részvétel díjmentes, csak előzetes regisztráció szükséges. Kattints ide a regisztrációhoz.


Örülök, hogy látlak!

30 napos ingyenes marketingtanfolyam

Cikk kereső

Read previous post:
Ezt a hibát ne kövesd el, ha Facebookon hirdetsz, mert megy a pénzed a levesbe

Még mindig meglepődöm, hogy milyen ésszerűtlen hibákat követnek el nagy cégek a Facebook hirdetéseik során. Gyakorlatilag úgy hirdetnek mobilra hírfolyami...

Close