Ingyenes

www.m112.hu – A marketingesek linkrövidítője

A m112.hu elvileg saját célra készült azért, hogy a rendszeresen megosztott tartalmakat esztétikusan, mérhetően és kiegészítő, marketingesek számára lehetőségeket rejtő opciókkal jelenítsük meg.

A m112.hu -t azért hívjuk a marketingesek linkrövidítőjének, mert nem csak a linket rövidíti egy m112.hu/abcd formátumra vagy egy általunk megadott beszédes URL-re (pl. m112.hu/cegem-neve), hanem olyan funkciókkal is bír, amely kimondottan előnyös egy kampányban, egy darab- vagy időlimites akcióban.

Megadhatjuk például, hogy egy rövid link hány kattintásig éljen (pl. az első 100 vásárló) vagy azt is, hogy milyen határidő után vigye át a látogatót a saját általunk beállított vagy (ennek hiányában) az alapértelmezetten beállított, lejáratot közlő aloldalra. A rövid linkről statisztika készül, amit egy e-mail cím – jelszó párossal védett felületen tekinthetünk meg. Ha több száz rövid linkünk van, akkor több száz link statisztikáját nézhetjük meg egy kattintásra.

Ami még az ingyenes programocska tudása, hogy megjeleníthető a céltartalom frame-ben is, amely azt jelenti, hogy a képernyő felső részében (~10%) egy saját tartalmat helyezünk el. Egy külön aloldalt a mi feliratkozó formunkkal, linkünkkel. Ezt a megoldást sokan használják már most is, mivel úgy tudunk más tartalomra hivatkozni, hogy nem engedjük el teljesen a látogató kezét. Az alkalmazással kapcsolatos kérdéseket ide várjuk: linkrovidito@m112.hu

www.marketinghir.hu – A marketinges hírek kiindulópontja

Marketinghir.hu előképeA marketinghir.hu egy RSS alapú, ingyenes híraggregátor, amely a hazai, online, szakmai sajtót és blogokat szemlézi. Jelenleg több, mint 100 forrásból, több, mint 50 000 cikket tartalmaz, amelyek címei és rövid bevezetői között keresni is lehet. Piackutatásra, tanulmány készítésére is előszeretettel használják, de arra is kiváló, hogy a napi marketing eseményeket gyorsan áttekintsük. Két nagy modulból áll: Hírek és Állás.

KKV Marketing Felmérés

A minden évben elkészített felmérésünk a hazai kis- és középvállalkozások vezetőit, marketingeseit és marketing döntéshozóit szondázza különböző szempontok szerint. A legutolsó, 12 oldalas, 2012-es felmérés eredménye, szakértői kommentárral, exkluzív tartalmaink közül tölthető le: KKV Marketing Felmérés 2012

30 napos ingyenes marketingtanfolyam