Itt a KKV Marketing Felmérés 2012!

FIGYELEM! Ez a bejegyzés elavult lehet, mert már több, mint 1 éves. Ha érdekel a téma és konkrét kérdésed van, kérdezz minket a KAPCSOLAT menüponton keresztül.

Szerencsésnek mondhatom magamat, mert már több éve mi készíthetjük Magyarország mérvadó KKV Marketing Felmérését és mi adhatunk számot a 2012-es évről ilyen tekintetben is. Jövő héttől kampány keretén belül elindul az idei KKV Marketing Felmérés 2012, amelynek célja minél tisztább és valós képet kapni a magyarországi kis- és középvállalkozások marketing érettségéről és marketing helyzetéről.

A KKV Marketing Felmérés 2012 űrlapját itt találod,
kb. 2 perc szükséges a kitöltéséhez.

Az idén jó pár partner is csatlakozott ehhez a sikeres kutatáshoz, így a kitöltők között értékes ajándékokat is ki tudunk sorsolni. A KKV marketing felmérés 2012. December 1. 8:00-ig tart. Eredményhirdetés és az ajándékok kisorsolása azok között, akik megadták az e-mail címüket: 2012. December 3. Az eredményeket ezután közzétesszük.

A Marketing112 vezető tanácsadója, az ügynökség tulajdonosa. Kis- és középvállalkozási marketingstratéga. Fő erősségei: marketingtervezés, marketingstratégia, márkakommunikáció. Norbert a Magyar Marketing Fesztivál főszervezője is, ez Magyarország legnagyobb, kkv-marketingtrendekkel foglalkozó üzleti fesztiválja.

Tagged with:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.