Kampányolsz, szöveget írsz? Íme a jeles napok!

FIGYELEM! Ez a bejegyzés elavult lehet, mert már több, mint 1 éves. Ha érdekel a téma és konkrét kérdésed van, kérdezz minket a KAPCSOLAT menüponton keresztül.

Kampány apropóra mindig szükség van, mert ezek a jeles napok azok, amelyekkel a reklámszövegeidet, hirdetéseidet aktuálissá teheted. Ilyen persze a karácsony, a nőnap vagy a gyereknap is, de ha egyedi kommunikációt akarsz, ismerned kell a különlegesebb jeles napokat is. A Marketing112 összegyűjtötte Neked ezeket.

Marketingesek blogjaiban elvétve, egy-egy könyvben, hírlevélben már találkoztam ezekkel a gyűjteményekkel; Most úgy döntöttünk, hogy kicsit kiegészítve és állandóan frissítve, egy kis alkalmazáson keresztül elérhetővé tesszük a Facebook oldalunkon ezeket a kampányokhoz, hirdetésekhez, reklám címsorokhoz tökéletesen használható jeles napokat.

Az alkalmazás a Marketing112 Facebook oldalán érhető el (természetesen ingyen) és az adott hónap jeles napjait tartalmazza, az év minden napján – éjjel – nappal.

Kívánom, hogy legyen hasznodra és kérlek, ha van olyan, amit esetleg kihagytunk volna, küld be nekünk az alkalmazásnál feltüntetett  e-mailcímre. Sikeres kampányolást kívánok!

Ez a hét is eltelt! Köszönöm, hogy velem voltál. Találkozunk hétfőn, kipihenve, új témákkal – még mindig minden nap Magyarországon a kkv marketing szektorban egyedülállóan. Norbi

A Marketing112 vezető tanácsadója, az ügynökség tulajdonosa. Kis- és középvállalkozási marketingstratéga. Fő erősségei: marketingtervezés, marketingstratégia, márkakommunikáció. Norbert a Magyar Marketing Fesztivál főszervezője is, ez Magyarország legnagyobb, kkv-marketingtrendekkel foglalkozó üzleti fesztiválja.

One comment on “Kampányolsz, szöveget írsz? Íme a jeles napok!
  1. Kovácsné Ilike szerint:

    Kedves Norbert!

    Olvastam korábban is az oldalaidat,de bevallom,nekem ez az oldal tetszik a legjobban.Itt tényleg mindig gyors és hatékony gyakorlati titkokat mutatsz nekünk,köszönöm.

    A kampányapropókkal kapcsolatban:Nagyon sokat segítene,ha az apropók minimum 1 hónappal a jelen dátum előtt fent lennének.Így lehetőség lenne akár egy gyors kampány megszervezésére is.

    Köszönettel Ilike

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.