Keress pénzt a Marketing112 -vel!

FIGYELEM! Ez a bejegyzés elavult lehet, mert már több, mint 1 éves. Ha érdekel a téma és konkrét kérdésed van, kérdezz minket a KAPCSOLAT menüponton keresztül.

A Marketing112 elindította viszonteladói programját, amelynek keretén belül magas jutalékért lehet ajánlani hasznos és értékes termékeinket. Elsőként a Marketing Audit 2013 audit programunkat, de minden későbbi termékünk, kiadványunk is részese lesz a viszonteladói programnak.

Amikor megjelentettük a Marketing Audit 2013 -t azt tudtuk, hogy a marketing stratégia, marketing terv készítéséhez; valamint a marketing terv és marketing stratégia felülvizsgálatára használható termékünknek vártnál jobb volt a fogadtatása. De azt nem gondoltuk volna, hogy ügyfeleink, partnereink fogják jelezni, hogy viszonteladók szeretnének lenni.

Így hát elkészítettük a Marketing112 Viszonteladói Programját, amit itt lehet letölteni, itt pedig elolvasni:

A Marketing112 vezető tanácsadója, az ügynökség tulajdonosa. Kis- és középvállalkozási marketingstratéga. Fő erősségei: marketingtervezés, marketingstratégia, márkakommunikáció. Norbert a Magyar Marketing Fesztivál főszervezője is, ez Magyarország legnagyobb, kkv-marketingtrendekkel foglalkozó üzleti fesztiválja.

Tagged with: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.