Konferenciaajánló : Menedzserképző Központ III. Marketing Konferencia

FIGYELEM! Ez a bejegyzés elavult lehet, mert már több, mint 1 éves. Ha érdekel a téma és konkrét kérdésed van, kérdezz minket a KAPCSOLAT menüponton keresztül.

A nyilvánosságnak hála az internet világában jelenleg a mindenki mindent lát, és egyből megoszt elv érvényesül. 2013-ban a Facebook már nem  éli fénykorát, vajon milyen lehetőségek rejlenek benne és meddig? Azon felül, hogy minden lépésünk nyomon követhető, segítheti az eladást, megkönnyíti a brandépítést, egyszerű reklámfelületként hirdetésre szolgál és még a kapcsolatot is tarthatjuk fogyasztóinkkal. Ugyanakkor nem szabad figyelmen kívül hagynunk az ebből adódó árnyoldalakat sem.

Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy az interneten bóklászva rábukkant egy-egy kedves bejegyzésre, legyen szó blogról, vagy éppen a Facebookról, ahol nem mindig a pozitív élményekről olvashatunk vállalatunk munkájával kapcsolatban. Az ilyen gyöngyszemek hatalmát korántsem szabad lebecsülnünk, mert képesek hírnevünk teljes lerombolására. Bár a Facebook csillaga leáldozni látszik, a Foursquare és az Instagram, még midig tarol hazánkban. Ezek segítségével már nem csak termékeinket, de képeket is feltehetünk a világhálóra, sőt azt is megoszthatjuk másokkal, hogy épp hol tartózkodunk.

menedzserkepzo-konferencia

Ha nem csak kiigazodni, hanem rutinosan szeretnénk mozogni az online marketing világában, most a Menedzserképző Központ remek megoldást kínál erre a III. Marketing Konferenciáján.

A konferencia célja:

  • nagyító alá venni a legnépszerűbb közösségi felületeket,
  • betekintést biztosítani egy ügynökség közelmúltbeli kampányának részletes bonctani jelentésébe,
  • bemutatni a jelenleg legnépszerűbb internetezésre használt platformokat,
  • továbbá kitérünk a web- és mobil SEO elemzésére, illetve a forgalom címkézésre is

A rendezvényről bővebben a szervező honlapján olvashatnak az érdeklődők. A Marketing112 meghívottjai, partnerei részére 15% egyedi kedvezményt biztosít a Menedzserképző Központ, mely kizárólag az alábbi felületen érvényesíthető: http://m112.hu/jelentkezes

A Marketing112 vezető tanácsadója, az ügynökség tulajdonosa. Kis- és középvállalkozási marketingstratéga. Fő erősségei: marketingtervezés, marketingstratégia, márkakommunikáció. Norbert a Magyar Marketing Fesztivál főszervezője is, ez Magyarország legnagyobb, kkv-marketingtrendekkel foglalkozó üzleti fesztiválja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.