Marketing Mennyország

FIGYELEM! Ez a bejegyzés elavult lehet, mert már több, mint 1 éves. Ha érdekel a téma és konkrét kérdésed van, kérdezz minket a KAPCSOLAT menüponton keresztül.

2012.12.08 -án két új terméket is bevezetünk, amelyek közül egyikhez egy zárt szakmai fórum, Mastermind (fordítva: mesterelme) csoport is fog tartozni azoknak, akik a Marketing112 ügyfelei vagy a December 8-án megjelenő két termék közül egyiket megvásárolják. Ennek a zárt, szakmai fórumnak a neve:

Marketing Mennyország

A Marketing Mennyország nevű zárt fórumnak pedig valami olyan nevet szerettünk volna adni, ami világos és kiteljesedő jelentésű. Amellyel azt tudjuk kommunikálni, hogy az addigi sötét lyukból (marketing használatának mellőzése vagy nem ismerése) a mi segítségünkkel kiteljesedhet a céged marketing tevékenysége. Ami úgy kiszélesíti az üzleti lehetőségeidet, mint maga a marketing mennyország végtelensége.

Reméljük tetszik a név és reméljük találkozunk ott is 🙂 Ha semmiképpen sem akarsz lemaradni a részletekről, akkor iratkozz fel blogértesítőnkre a poszt alatt vagy a 33 napos internetvállalkozási mesterkurzusunkra a poszt mellett jobbra.

A Marketing112 vezető tanácsadója, az ügynökség tulajdonosa. Kis- és középvállalkozási marketingstratéga. Fő erősségei: marketingtervezés, marketingstratégia, márkakommunikáció. Norbert a Magyar Marketing Fesztivál főszervezője is, ez Magyarország legnagyobb, kkv-marketingtrendekkel foglalkozó üzleti fesztiválja.

Tagged with:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.