Marketing audit

A marketing audit szolgáltatásunknak négy változatát kínáljuk ügyfeleinknek, a kis- és középvállalkozásoknak.

Komplex marketing audit

Teljes körű offline és online marketing audit. Átvilágítjuk az Ön cégének belső működését marketing szempontból, felülvizsgáljuk a cég marketing rendszerét, a használt offline és online marketing eszközöket, kampányokat, eddigi eredményeket. Személyes interjúkat, próbavásárlásokat végzünk és rávilágítunk azokra a hiányosságokra, amelyeket javítva a cég nem csak hatékonyabb és profiterősebb lesz, de az ügyfeleket is magasabb arányban lesz képes megtartani.

Online marketing audit:

Elsősorban az online marketinget támogató marketing rendszerekre koncentrálunk. Analitikát és SEO állapotot vizsgálunk. A statisztikákat és a marketing jellegű méréseket, adatokat elemezzük. Megvizsgáljuk az ügyfél cégének online kommunikációját, reputációját, márkaismertségét, konkurensek helyzetét. Mindezek összességéből javaslatokat teszünk és olyan marketing lépéssort állítunk össze, amit megvalósítva heteken belül komoly eredményeket fog elérni a megrendelő.

Weboldal audit

A vállalkozások többsége komoly befektetéssel készíti el internetes weboldalát, de arra már nem gondol, hogy vajon az elkészült honlap mennyire hatékony, felhasználóbarát és egyáltalán megvalósítja-e a tulajdonos kitűzött céljait? A weboldal audit egy független és objektív szakértői vizsgálat, amely nemcsak ezekre ad választ, hanem egy kíméletlenül őszinte és részletes tükörképet nyújt a megbízó weboldaláról. Az audit szkópja, hogy a jelenlegi weboldalt hogyan kell átalakítani ahhoz, hogy nagyobb ügyféllojalitást, kosárértéket és általában nagyobb konverziót érjen el.

Önállóan elvégezhető marketing audit

Az előző három marketing audit, és weboldal audit szolgáltatásaink mellett természetesen kedvezni szeretnénk azoknak is, akik önállóan, kisebb költségből szeretnék megoldani a marketing audit vizsgálatukat. Ezért készítettük el a Marketing Audit 2013 termékünket, amellyel elkészítheti önállóan éves marketing tervét vagy felülvizsgálhatja azt.

Mit tartalmaznak a marketing audit , weboldal audit vizsgálataink?

 • marketing stratégia és marketing terv felülvizsgálat
 • webergonómia és webusability
 • médiafigyelés, médiahallgatás
 • arculati analízis
 • konkurenciafigyelés, versenytárs elemzés
 • saját és konkurens backlink analízis
 • technikai vizsgálatok
 • sztenderdeknek való megfelelés
 • SEO analízis
 • online jelenlét és online kommunikáció analízis
 • weboldal statisztika- és konverzió kiértékelés
 • közösségi média marketing vizsgálat
 • online reputációs vizsgálat
 • próbavásárlás

Mind három esetben a marketing audit végeredménye egy írásos jelentés, amelyben tényként közöljük a tapasztalt hiányosságokat és azokra korrekciós vagy építő jellegű javaslatokat adunk. Ezeket megvalósítva (amelyet az ügyfél egyedül vagy a mi segítségünkkel végez el) tapasztalható és mérhető eredményeket fog elérni a megrendelő.

Ügyfeleink mondták a marketing audit szolgáltatásunkról:

weboldal audit , online marketing audit , marketing audit , marketing tanácsadásFehér Attila, ügyvezető igazgató, FirstClients

“Cégünk skandináv bútorzattal rendelkező, exkluzív, bérelhető irodákkal foglalkozik az Capital Square és Allee Corner irodaházakban. Mivel az online marketing kiemelt eszköze a marketing stratégiánknak, fontosnak tartom, hogy igényesen és egyben hatékonyan jelenjünk meg a világhálón és weboldalunkkal a kívánt üzenetet tudjuk eljuttatni látogatóinknak.

Amikor Norbert cégét felkértem a weboldalunk auditálására azt gondoltam, hogy egy informatikai nyelven leírt 1-2 oldalas leírást kapok olyan hiányosságokról, amellyekkel magam is tisztában vagyok. Ezzel szemben a weboldal audit jelentés egy magyar – angol nyelven elkészült, 15 oldalas minden részletre kiterjedő szakmai elemzés volt, amit még én is megértettem. Olyan, amit egy üzletember is megért, akinek nem feladata, hogy informatikai problémákkal és szakkifejezésekkel foglalkozzon. A weboldalunkra webusability és SEO analízist kaptunk, online piackutatást és reputációvizsgálatot végeztek el. Több tucat tippet kaptam egy hatékonyabb weboldalra, amit – és ez külön tetszett – Norberték fókuszcsoportos vizsgálattal mértek fel.

Ma már pontosan tudom, hogy az eddigi hatékony weboldalnak vélt internetes oldalunk milyen hiányoságokat tartalmazott és ezeket – a weboldal audit jelentés alapján – ki is fogjuk küszöbölni. Mivel angol nyelven is megkaptuk már a kézhezvétel napján kiküldtem anyavállalatunknak, Koppenhágába. Bátran ajánlom mindenkinek ezt a szolgáltatást!”

weboldal audit , online marketing audit , marketing audit , marketing tanácsadásMizera Ferenc, ügyvezető, Bithuszárok Bt. – listamester.com

“Norbert gyorsan rátapint a lényegre. Megjegyzéseiből rögtön látszik a mögötte lévő tapasztalat és olykor bizony pofonként térítenek észhez egy-két kérdésben. Feltétlenül érdemes meghallgatni az ötleteit, mert más szemszögből látja a dolgokat mint mi, a mindennapok súlyától olykor fáradt, saját portékánkat részrehajló szemmel vizsgáló alkotók.”

weboldal audit , online marketing audit , marketing audit , marketing tanácsadásSzabó-Pölös Tibor, cégtulajdonos

“Köszönöm szépen értékes munkádat, Norbert!

Elemzésedben olyan hiányosságainkra, tévedéseinkre világítasz rá, amik fölött én – és mások, akiket megkérdeztem – átsiklottunk; nem is gondoltuk, hogy ezekkel is javítani lehetne hatékonyságunkat. Kiemelten hasznosnak találtam az „első benyomás“ részt és a marketingstratégia javaslatot is. Iránymutatásod betartása mellett nagyon kiváncsian várom az őszi eredményeinket is.

Maximálisan elégedett vagyok, Tőled tényleg értéket kaptam a pénzemért cserébe! Hiszem, hogy munkáddal nagyban hozzájárultál ahhoz, hogy a jövőben az  internetes áruházunk ismertebb és felismertebb legyen.”

Kinek ajánljuk a marketing audit szolgáltatást?

Azoknak a vállalkozásoknak, akik már rendelkeznek weboldallal, de valamiért elmaradnak a tervezett illetve várt eredmények. Azoknak, akik végeznek online marketing kommunikációt, de szeretnék azt még jobban kiaknázni. Azoknak, akik rendelkeznek megírt marketing stratégiával, de az annak alapján elért eredményekkel nem elégedettek. A marketing audit, az online marketing audit és a weboldal audit szolgáltatásunk az Ő számukra nyújt megoldást, konkrét teendők és lépések formájában.

Emlékeztetjük! Amennyiben önállóan, egyedül szeretné elvégezni cége marketing auditját, arra is van megoldásunk a Marketing Audit 2013 termékünk formájában.

Mennyibe kerül a marketing audit?

Minden esetben egyedi igények és körülmények alapján készítünk árajánlatot Önnek, de az irányt mutató tanácsadói munkadíjak a következőek:

Az árak áfamentes árak.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Hívjon, írjon és mondja el, hogy milyen cége van, milyen termékekkel és szolgáltatásokkal foglalkozik és mely területen vannak nehézségei. A több, mint tízéves szakmai tapasztalat és gyakorlat alapján kialakult audit módszertanunk elvégzése mellett erre kiemelt figyelmet fogunk fordítani és javaslataink, tanácsaink megvalósításával látványos eredmények érhetőek el.

weboldal audit , marketing audit , online marketing audit , marketing tanácsadásMiklovicz Norbert
kkv marketing szakértő
Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltése itt
te [kukac] marketing112 [pont] hu

30 napos ingyenes marketingtanfolyam