Marketing felülvizsgálat, marketing audit

A marketing felülvizsgálat és marketing audit szolgáltatásunknak két változatát kínáljuk ügyfeleinknek, a kis- és középvállalkozásoknak.

Instant marketing felülvizsgálat

Vadonatúj szolgáltatásunk a mai rohanó világ és korábban tapasztalt ügyfél igényeknek megfelelően. Azoknak, akik azonnal akarják elkezdeni a változtatást!

A szolgáltatás megrendelése és kifizetése után az ügyfélnek hozzáférést adunk egy online felülethez, ahol a “Miklovicz-módszertan” alapján irányított kérdésekre kell megválaszolni és kért adatokat kell elektronikusan megküldeni nekünk. A teljes körű offline és online marketing átvizsgálást egy személyes, 1 órás tanácsadás követ, ahol átadjuk és bemutatjuk a felülvizsgálat során tapasztalt hiányosságokat és konkrét megvalósítási javaslatokat adunk.

Mind a kérdésekre adott válaszok kiértékelésének eredményét, mind pedig az átküldött anyagok alapján tanácsolt fejlesztési javaslatokat is dokumentáljuk és elektronikusan átadjuk az ügyfélnek.

A szolgáltatás ára: 75 000 Ft + ÁFA.

Megrendeléshez küld el igényedet a Kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

Hagyományos marketing felülvizsgálat

Ez a szolgáltatás az Instant marketing felülvizsgálathoz hasonlóan komplex offline és online marketing átvizsgálás, de a “Miklovicz-módszertan” alapján az irányított kérdéseket személyesen teszik fel tanácsadóink. Hátránya, hogy több alkalomra időpontot kell egyeztetni a személyes találkozóhoz, a munka nagy része személyesen, a cég székhelyén vagy telephelyén történik.

A szolgáltatás ára: 90 000 Ft + ÁFA, + utazási költségtérítés a szükséges alkalommal.

Tartalmilag, hatásfok szempontjából mindkét típusú felülvizsgálat, marketing audit azonosan magas minőségű.

Megrendeléshez küld el igényedet a Kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

Mit tartalmaz a marketing felülvizsgálat?

 • marketing stratégia és marketing terv felülvizsgálat
 • értékesítési tölcsér elemzés, ügyfélgondozás vizsgálat
 • webergonómia és webusability
 • médiafigyelés, médiahallgatás
 • arculati analízis
 • konkurenciafigyelés, versenytárs elemzés
 • online jelenlét és online kommunikáció analízis
 • weboldal statisztika- és konverzió kiértékelés
 • közösségi média marketing vizsgálat
 • online reputációs vizsgálat
 • próbavásárlás (csak hagyományon marketing felülvizsgálat esetén)

Mind két esetben a marketing felülvizsgálat végeredménye egy írásos jelentés, amelyben tényként közöljük a tapasztalt hiányosságokat és azokra korrekciós vagy építő jellegű javaslatokat adunk. Ezeket megvalósítva (amelyet az ügyfél egyedül vagy a mi segítségünkkel végez el) tapasztalható és mérhető eredményeket fog elérni a megrendelő.

Ügyfeleink mondták a marketing felülvizsgálat szolgáltatásunkról:

weboldal audit , online marketing audit , marketing audit , marketing tanácsadásFehér Attila, ügyvezető igazgató

“Cégünk skandináv bútorzattal rendelkező, exkluzív, bérelhető irodákkal foglalkozik az Capital Square és Allee Corner irodaházakban. Mivel az online marketing kiemelt eszköze a marketing stratégiánknak, fontosnak tartom, hogy igényesen és egyben hatékonyan jelenjünk meg a világhálón és weboldalunkkal a kívánt üzenetet tudjuk eljuttatni látogatóinknak.

Amikor Norbert cégét felkértem a weboldalunk auditálására azt gondoltam, hogy egy informatikai nyelven leírt 1-2 oldalas leírást kapok olyan hiányosságokról, amellyekkel magam is tisztában vagyok. Ezzel szemben a weboldal audit jelentés egy magyar – angol nyelven elkészült, 15 oldalas minden részletre kiterjedő szakmai elemzés volt, amit még én is megértettem. Olyan, amit egy üzletember is megért, akinek nem feladata, hogy informatikai problémákkal és szakkifejezésekkel foglalkozzon. A weboldalunkra webusability és SEO analízist kaptunk, online piackutatást és reputációvizsgálatot végeztek el. Több tucat tippet kaptam egy hatékonyabb weboldalra, amit – és ez külön tetszett – Norberték fókuszcsoportos vizsgálattal mértek fel.

Ma már pontosan tudom, hogy az eddigi hatékony weboldalnak vélt internetes oldalunk milyen hiányoságokat tartalmazott és ezeket – a weboldal audit jelentés alapján – ki is fogjuk küszöbölni. Mivel angol nyelven is megkaptuk már a kézhezvétel napján kiküldtem anyavállalatunknak, Koppenhágába. Bátran ajánlom mindenkinek ezt a szolgáltatást!”

weboldal audit , online marketing audit , marketing audit , marketing tanácsadásMizera Ferenc, ügyvezető, Bithuszárok Bt. – listamester.com

“Norbert gyorsan rátapint a lényegre. Megjegyzéseiből rögtön látszik a mögötte lévő tapasztalat és olykor bizony pofonként térítenek észhez egy-két kérdésben. Feltétlenül érdemes meghallgatni az ötleteit, mert más szemszögből látja a dolgokat mint mi, a mindennapok súlyától olykor fáradt, saját portékánkat részrehajló szemmel vizsgáló alkotók.”

weboldal audit , online marketing audit , marketing audit , marketing tanácsadásSzabó-Pölös Tibor, cégtulajdonos

“Köszönöm szépen értékes munkádat, Norbert!

Elemzésedben olyan hiányosságainkra, tévedéseinkre világítasz rá, amik fölött én – és mások, akiket megkérdeztem – átsiklottunk; nem is gondoltuk, hogy ezekkel is javítani lehetne hatékonyságunkat. Kiemelten hasznosnak találtam az „első benyomás“ részt és a marketingstratégia javaslatot is. Iránymutatásod betartása mellett nagyon kiváncsian várom az őszi eredményeinket is.

Maximálisan elégedett vagyok, Tőled tényleg értéket kaptam a pénzemért cserébe! Hiszem, hogy munkáddal nagyban hozzájárultál ahhoz, hogy a jövőben az  internetes áruházunk ismertebb és felismertebb legyen.”

Kinek ajánljuk a marketing felülvizsgálat szolgáltatást?

Azoknak a vállalkozásoknak, akik már rendelkeznek weboldallal, de valamiért elmaradnak a tervezett illetve várt eredmények. Azoknak, akik végeznek online marketing kommunikációt, de szeretnék azt még jobban kiaknázni. Azoknak, akik rendelkeznek megírt marketing stratégiával, de az annak alapján elért eredményekkel nem elégedettek. Szolgáltatásunk az Ő számukra nyújt megoldást, konkrét teendők és lépések formájában.

Lépj velünk kapcsolatba!

Hívj, írjon és mondja el, hogy milyen cége van, milyen termékekkel és szolgáltatásokkal foglalkozik és mely területen vannak nehézségei. A több, mint tízéves szakmai tapasztalat és gyakorlat alapján kialakult audit módszertanunk elvégzése mellett erre kiemelt figyelmet fogunk fordítani és javaslataink, tanácsaink megvalósításával látványos eredmények érhetőek el.

weboldal audit , marketing audit , online marketing audit , marketing tanácsadásMiklovicz Norbert
ügyvezető, KKV marketing szakértő
Kapcsolatfelvételi űrlap, Ajánlatkérés kitöltése itt
info@marketing112.hu, +36 70 8815-112

0 comments on “Marketing felülvizsgálat, marketing audit
3 Pings/Trackbacks for "Marketing felülvizsgálat, marketing audit"
 1. […] Kezdőlap Marketing audit […]

 2. […] Kezdőlap Marketing audit […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.