MarketingMikulás

FIGYELEM! Ez a bejegyzés elavult lehet, mert már több, mint 1 éves. Ha érdekel a téma és konkrét kérdésed van, kérdezz minket a KAPCSOLAT menüponton keresztül.


A Mikulás egy menő apropó, ha reklámozni szeretnénk a termékünket, vagy kommunikálni szeretnénk a célcsoportunkkal és ürügyet keresünk erre.

Azon túl, hogy arányaiban a legtöbb csokit decemberben adják el, számos más iparág is profitál az ünnepi időszakból (és most nem a gyerekjátékokra gondoltam:-)) Több sikeres vírusmarketing kampány épült már a jó öreg Télapóra, a Facebook-ot elárasztják a Mikulásos képeslapok, szexi Mikulás képek és humoros (vagy annak vélt) Mikulásos történetek és viccek.

Használd ki te is a mai apropót, írj gyorsan a vevőidnek, vagy az olvasóidnak! Árulj a boltodban Télapó sapkában, vagy adj egy ajándék csokimikulást azoknak a kedvenc vevőidnek, akik ma veszik igénybe a szolgáltatásaidat.

A Mikulásra  komoly üzletág épült, Lappföldi utakat kínálnak az irodák azoknak, akik az igazi finn Mikulással szeretnének találkozni. Házhoz menő Télapók várják a gondos szülők jelentkezését és viszik ki személyesen a gyerekeknek az ajándékot. Mikulásos jelmezek és babaruhák tömkelege kerül a boltokba, hogy a nagy napon, december 6-án, Mikulásnak öltözhessenek a kicsik és nagyok.

A “Mikulás-őrület” töretlen! (Már a műkörmökre is lehet pici Mikulásokat ragasztani, bevallom, nálam ez viszi a pálmát őrültségben, jót nevettem rajta.)

Használd ki a mai napot, és írd meg nekünk, te mivel készülsz a vevőidnek Mikulásra!

Ha Te is kedveled a kampányapropókat, keresd a Marketingesek Lapja két nap múlva, december 8-án megjelenő számát, mert sok érdekes kampányapropót találhatsz benne!

Tagged with:
One comment on “MarketingMikulás
 1. Lakatos Lajosné szerint:

  Szevasztok!

  Örülök, hogy Rátok találtam!

  Falusi turizmussal, vendéglátással próbálok néhány pihentető napot, kellemes élményeket biztosítani Szabolcs-Szatmár-Bereg megye keleti csücskében, három folyó ölelésében.

  Vendégházamról képeslapot készíttettem.

  Megbecsülésem és szeretetem jeléül Karácsonyra képeslapot küldök a Vendégeimnek, így ápolom és építem a tartós kapcsolatot.

  Kívánok Nektek is Boldog Karácsonyt, és Békés, Boldog Újévet!
  Lakatosné Zsuzsi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.