Nyerj 300 000 Ft értékű arculattervezést!

FIGYELEM! Ez a bejegyzés elavult lehet, mert már több, mint 1 éves. Ha érdekel a téma és konkrét kérdésed van, kérdezz minket a KAPCSOLAT menüponton keresztül.

A Marketing112 szeret adni, mert megbecsüli a követőit, hírlevél olvasóit. Egy grafikai partneremmel közösen most egy játékkal kedveskedünk, amelyben komplett arculattervezési- és kiadványszerkesztési kivitelezést nyerhetsz cégednek! A pályázat péntek 12:00 -ig tart.

A részvételi feltételek nagyon egyszerűek. Légy feliratkozva a hírlevelünkre és írd le a Facebook oldalunknál kommentben, hogy miért Te szeretnéd megnyerni a 300 000 Ft-os fődíjat! Mindenki csak egyszer kommentelhet. A játék 2012.08.03 12:00-ig tart.

A feliratkozáshoz nem kell mást tenned, csak iratkozz fel a jobb oldali sávban (narancssárga box) található 33 napos internetvállalkozási mesterkurzusra feliratkozol, amely 10 részben mutatja meg Neked az online marketing 10 sikerreceptjét. Azt a 10 fogást, amivel valódi eredményeket érhetsz el. Az e-mail tanfolyam ki lett bővítve nagyobb márkák történeteivel is, így egy izgalmas tananyag, amit már több, mint ötezren sajátítottak el.

De vissza a játékhoz! Talán ez az a lehetőség, amire vártál! Légy hírlevél feliratkozó és írd meg, miért Te akarod megnyerni a 300 000 Ft értékű ajándékot és ha szerencsés vagy, céged arculata újjászületik.

A Marketing112 vezető tanácsadója, az ügynökség tulajdonosa. Kis- és középvállalkozási marketingstratéga. Fő erősségei: marketingtervezés, marketingstratégia, márkakommunikáció. Norbert a Magyar Marketing Fesztivál főszervezője is, ez Magyarország legnagyobb, kkv-marketingtrendekkel foglalkozó üzleti fesztiválja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.