Rólunk

A Marketing112

A Marketing112 marketing tanácsadással, marketing kivitelezéssel és marketing felülvizsgálattal foglalkozó marketing ügynökség. Elsődleges profilunk ügyfeleink éves marketingterveinek elkészítése, és azok (igény szerinti) megvalósítása illetve koordinálása. Ügyfeleink elsősorban a mikró-, kis- és középvállalkozások, de rendszeresen dolgozunk nemzetközi területen, nagyvállalatoknak vagy hazai médiaügynökségeknek.

A Marketing112 hitvallása, hogy a legfontosabb az ügyfél, az ő céljai, az ehhez rendelkezésre álló pénztárcája, és marketing jellegű befektetéseinek megtérülése. Partnereinkkel, alvállalkozóinkkal azon dolgozunk, hogy ügyfeleink sikeresebbek, (el)ismertebbek, hitelesebbek legyenek, és hogy két lépéssel mindig a konkurens előtt, de a folyamatosan változó fogyasztói igényekkel szinergiában járjanak. A Marketing112 oktatási üzletága az Akadémia112, éves nagy rendezvénye a Magyar Marketing Fesztivál, amely a hazai marketingtrendeket mutatja be a magyar Kkv-szektornak.

Weboldalunk: www.marketing112.hu, Felhasználható logók itt.

Miklovicz Norbert
cégvezető, kkv-marketing-stratéga

Miklovicz Norbert kisvállalati marketing szakértő és marketing stratégaKisvállalati marketingszakértőként azon dolgozom, hogy a magyarországi kis- és középvállalkozások marketingről alkotott véleménye megváltozzon. Álmaimban minden vállalkozásnak van írott éves marketingstratégiája, szükség szerint automatizált marketingrendszere, ügyfélszerző és -megtartó folyamatai, mérik tevékenységük hatékonyságát és rendszeresen veszik igénybe marketing-tanácsadó szolgáltatásait. A Marketing112-t azért alapítottam, hogy a hetente több alkalommal frissített marketingblog publikációin és szakkönyvein keresztül hozzájáruljak ehhez, és teljes körű kisvállalati marketingszolgáltatásaink által elérhetővé tegyem ügyfeleink céljait.

Célom és küldetésem, hogy segítségemmel a te vállalkozásod ismert és népszerű legyen, mely képes hatékonyan új ügyfeleket szerezni, azokat nagy arányban megtartani és lojálissá tenni. Kell ennél több? :) Ügyfeleim hazai és nemzetközi kis- és középvállalkozások a piac legkülönbözőbb szegmenseiből.

Marketing112 mellett alapítója vagyok az Akadémia112-nek, Magyarország egyik legdinamikusabban növekvő kis- és középvállalati, marketingszakmai és üzleti tréning vállalkozásának, mely minden hónapban szervez mesterkurzusokat, 100% gyakorlatra épülő, emelt szintű tréningeket .

Ismerd meg jobban Norbit! (interjú)

Szaladják Linda
senior kkv-marketing-szakértő

Kizárólag az eredményekben hiszek. Abban, hogy több vevőd lesz, többet fogsz keresni, szélesíted a kínálatodat, bővül a céged. Segítek neked, hogy ezekről az eredményekről ne csak álmodozz, hanem megvalósítsd a terveidet.

Nem beszélek elvont elméletekről, nem mondom neked magyarázat nélkül, hogy btl, atl, cpc és ctr, nem emlegetem a HTML-kódokat, ellenben elmagyarázom, mi kell ahhoz, hogy sikeresebb legyél. Lépésről lépésre haladva úgy, hogy azt akkor is megértsd, ha nem beszélsz „marketingül”. Elsősorban azoknak a kis- és középvállalatoknak szeretnék segíteni, akik tudják, hogy többet kell fordítaniuk marketingre, és hajlandók is erre. Munkámban a legnagyobb élmény az, amikor mások sikereinek örülhetek. Olyan sikereknek, amelyekhez én is hozzájárultam: adtam egy ötletet, megálmodtam egy kampányt, vagy felépítettem egy jól értékesítő oldalt. NINCS olyan marketing és nincs olyan kampány, amelyiket ne lehetne egy kicsivel jobban csinálni, egy kicsivel több eredményt kihozni belőle… A kérdés az, hogy te mivel vagy megelégedve.

A marketing kezdőknek szekción túl sokat olvashatsz tőlem nőknek és nőkről szóló írásokat is. Ezeket a bejegyzéseket szerdánként keresd!

Ismerem az offline és online marketinget, kkv-s és ügynökségi oldalon szerzett tapasztalatokkal is rendelkezem, és minden tudásommal azon vagyok, hogy a Marketing112 olvasóinak és ügyfeleinek eredményekben mérhető tudást adjak. A Google által minősített AdWords hirdetési szakértő vagyok, de otthonosan mozgok a közösségi oldalakon is. Ötéves tévés múlttal a hátam mögött attól sem ijedek meg, ha előadást kell tartanom.

Abban bízom, hogy hamarosan a te céged is sikeresebb lesz, mert ha gyorssegélyre van szükséged, a Marketing112-re számíthatsz!

Ismerd meg jobban Lindát! (interjú)

30 napos ingyenes marketingtanfolyam