Személyes marketing-tanácsadás

Egyik legfontosabb és legnépszerűbb szolgáltatásunk az ügyfelekkel történő személyes marketing-tanácsadás, marketingkonzultáció. Ezt azoknak a cégeknek/vállalkozóknak ajánljuk, amelyek/akik egy konkrét problémával, marketingeszközzel vagy -módszerrel, esetleg egy aktuális marketingkampány során előforduló problémával kapcsolatban kérik ki véleményünket.

Hol és hogyan kerül sor a személyes marketing-tanácsadásra?

Ezek a megbeszélések történhetnek Nálad vagy a mi bérelt tárgyalóinkban (Pest: Capital Square, Buda: Allee Corner), de egy csendesebb, exkluzív kávézóban is. A szóbeli vagy írásos megrendelésed után egy személyre szabott kérdéssort küldünk Neked, amely segítheti a beszélgetésünk hatékonyságát, a tanácsadói díj átutalása után pedig időpont-egyeztetés történik.

Természetesen Te is készülhetsz bármilyen kérdéssel. Mondd el problémáidat, és 1-2 óra alatt garantáltan előremutató, eredményhez vezető tanácsokat  adunk Neked!

A személyes marketing-tanácsadást a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével rendelheted meg írásban. Válaszképpen elküldjük az állapotfelmérő kérdőívet, hogy még felkészültebben érkezhessünk a megbeszélésre, és az általános kérdésekkel ne töltsük azt az értékes időt, amelyiket a Neked szól személyre szabott tanácsokkal is tölthetjük .

Mennyibe kerül a személyes marketing-tanácsadás?

A személyes marketing-tanácsadás óradíj alapú, az első óra előre fizetendő. Ha a találkozó nem Budapesten történik, akkor utazási költséget is felszámolunk, kilométerenként 100 Ft-ot.

A személyes marketing-tanácsadás díja:

  • 15.000 Ft/óra

Az óradíj keretszerződéssel és kiemelt ügyfeleknek kedvezményesebb. A részletekért töltsd le a részletes Marketing112 marketing-tanácsadás árlistáját!

Egész napos személyes marketing-tanácsadás

Arra is van lehetőség, hogy Te egész napra “kibérelj” bennünket, és 8 óra hosszat kizárólag a Te céged marketingjével foglalkozzunk. Ez alatt a 8 óra alatt megtervezhetjük a marketingfolyamataidat, felülvizsgálhatjuk a meglévő marketingtervedet, javíthatunk a weboldalad hatékonyságán, átírhatjuk a DM-leveleidet és az e-mailjeidet. Kiértékelhetjük, optimalizálhatjuk a Google Analytics, AdWords beállításait. Egyszóval: megreformáljuk céged marketingjét 1 nap alatt!

Ennek a szolgáltatásnak a lényege: Te határozod meg, hogy ebben az időben mivel foglalkozzunk, így költség és munkaidő szempontjából hatékonyabb lehet, mintha külön-külön rendelnéd meg szolgáltatásainkat.

Az egész napos, személyes marketing-tanácsadás 8 óra időtartamotjelent, a díj 30%-a előre fizetendő. Vidéki helyszín esetén utazási költséget számolunk fel, kilométerenként 100 Ft-ot.

Az egész napos, személyes marketing-tanácsadás díja:

  • 100.000 Ft/nap
  • Megrendelése esetén egy díszkötésű Marketing Audit 2013 terméket adunk ajándékba!

Az óradíj keretszerződéssel és kiemelt ügyfeleknek kedvezményesebb. A részletekért töltsd le a részletes Marketing112 marketing-tanácsadás árlistáját!

A személyes marketing-tanácsadás megrendelése

A személyes marketing tanácsadási szolgáltatásainkat a Kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül lehet igényelni. Megrendelése után e-mailben és telefonon is visszajelzünk.

Neki már segítettünk:

A Womanity Magazin 10 hónapja indult. Médiadíjas koncepciójának egyik fontos eleme a rendezvényszervezés. Másfél héttel a harmadik, nagyszabású eseményünk előtt kerestük fel Norbertet, abban kértük a segítségét, hogyan tudnánk releváns közönséghez eljuttatni a rendezvény hírét. Az egy órás tanácsadás alatt olyan instrukciókat, tanácsokat, ötleteket kaptunk, melyekkel alig 10 nap alatt megtripláztuk a jegyeladást. Nem fizettünk vagyonokat a profi tanácsadásért, mégis szakmai segítséget, eredményes útmutatást kaptunk 60 perc alatt. Az eseményen végül több, mint 600-an vettek részt.

Czagány Alexandra

30 napos ingyenes marketingtanfolyam