Minőségpolitikánk

A Marketing112 legnagyobb vagyona az ügyfél. Ezért elhatároztuk, hogy definiáljuk azokat a minőségi szempontokat, amellyel nem csak magunk elé állítunk mindennapi kihívást, hanem az ügyfelek felé is biztosítani tudjuk az elvárható minőségi színvonalat.

A Marketing112 minőségpolitikája

A Marketing112 kiemelten kezeli még a nem ügyfél érdeklődőket is. Vállaljuk, hogy a weboldalunkon vagy az ügyfélszolgálati e-mail címre küldött leveleket hétköznap napközben (9–16) négy órán belül; hétköznap munkaidő után és hétvégén pedig 12 órán belül megválaszoljuk.
A Marketing112 minden olyan kérdésre (érkezzen az ügyféltől vagy nem ügyféltől) ingyen válaszol, amelyik nem jelent háttérvizsgálatot, illetve utánajárást.
A Marketing112 örömmel találkozik minden érdeklődővel, aki tanácsadói, illetve kivitelezői tevékenységünkkel kapcsolatban szeretne árajánlatot kérni. A megkereső cégeket, a döntéshozókat személyes találkozóra, egy kávé/üdítő/tea elfogyasztására invitáljuk.
A Marketing112 nem tartja vissza az információkat a haszon reményében: ha a termék, a szolgáltatás nem piacképes, megmondjuk az ügyfélnek.
A Marketing112 több száz fős/céges beszállítói hálózattal rendelkezik. Vállaljuk, hogy lehetőségeink szerint a legjobb ár/érték arányú és a legmegbízhatóbb szolgáltatóval dolgozunk, ha külső segítségre van szükségünk.
Nem titkoljuk el a technikai adatokat, nem tesszük függővé az ügyfeleket azáltal, hogy a weboldal-hozzáféréseket nem adjuk át. Minden weboldalnál elsődleges szempont, hogy igény esetén az ügyfél is tudjon adminisztrálni, tartalmat kezelni.
A Marketing112 zárt közösségi csoportot működtet, hogy ügyfeleivel ne szakadjon meg a kapcsolat, és kérdés, probléma esetén mindig segíthessen. Évente ügyféltalálkozót tartunk.

A Marketing112 nem az ügyfél árbevétele alapján alakítja szolgáltatásainak az árát: minden esetben a termék és a piac komplexitása, aktuális helyzete szabja azt meg.

A magyar törvényeknek megfelelően adózunk, és minden esetben számlát állítunk ki.

Munkánk során szem előtt tartjuk az adatvédelmet, és betartjuk a törvényi előírásokat. Soha nem küldünk kéretlen leveleket.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük