AdWords-kampányok kezelése

Miért fontos a Google AdWordsben hirdetni?

A statisztikák szerint a Google első oldalán lévő találatokra érkezik a kattintások 95 százaléka. Az első oldalon is nagy a szórás: minél jobb helyezést érünk el, annál több kattintás érkezik weboldalunkra (az első három találat valamelyikére a felhasználók kb. 70 százaléka kattint).

Minél több kattintás érkezik weboldalunkra, annál jobb konverziót érünk el (feliratkozók, vásárlók, ajánlatkérők). Ezért fontos, hogy a legjobb helyek egyikét szerezhessük meg.  Ebben segít a Google AdWords.

Az AdWords-kampányok létrehozása

A Marketing112 csapatában több Google AdWords-szakértő is dolgozik. Ha ránk bízod kampányod létrehozását, biztos lehetsz abban, hogy profi, minőségi, hiteles munkát kapsz. A konkurensed elé kerülsz, ezáltal több ajánlatkérést, feliratkozót kapsz, több vásárlód lesz, és több pénzt keresel. A létrehozott kampányokat egyeztetjük, közösen megbeszéljük, mi kell ahhoz, hogy azok jól működjenek.

Mérjük az eredményeket, amelyeket Te is látsz, így biztos lehetsz a kampányod  sikerében. Az AdWords-kampányokat folyamatosan optimalizáljuk és felügyeljük.

Google Adwords kampányok kezelése

Az AdWords-kampányok optimalizálása

Valaki már létrehozott egy AdWords-kampányt, de az nem volt elég sikeres? A cég marketingese, esetleg Te magad próbálkozol az AdWords hirdetési rendszerrel, de úgy érzed, nem megy elég jól? Segítünk a meglévő AdWords-kampányok optimalizálásában, kijavítjuk a meglévő hibákat, és azonnali eredményeket produkálunk. Díjszabásáért kérd a részletes Marketing112 marketing-tanácsadási árlistát.

Az AdWords-kampányok ára

Segítünk az AdWords-büdzsé meghatározásában, de ha van egy konkrét összeg, melyet a hirdetésekre szánsz, annak a felosztásában is tanácsot adunk. Munkadíjunk kampányonként és feladatonként eltérő, kérd egyénre szabott ajánlatunkat! Abban biztos lehetsz, hogy az AdWordscel csak nyerhetsz!

A szolgáltatás részletes díjszabásáért kérd a részletes Marketing112 marketing-tanácsadási árlistát! Egyedi igények esetén érdeklődj, kérj ajánlatot AdWords hirdetési szolgáltatásainkról a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül!

Az AdWords oktatása

Vállaljuk cégek, csoportok, egyesületek kiscsoportos, helyszíni oktatását is. Kérj ajánlatot itt, vagy válaszd az Akadémia112 keretében megszervezett oktatásainkat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.