AdWords-kampányok kezelése

Miért fontos a Google AdWordsben hirdetni?

A statisztikák szerint a Google első oldalán lévő találatokra érkezik a kattintások 95 százaléka. Az első oldalon is nagy a szórás: minél jobb helyezést érünk el, annál több kattintás érkezik weboldalunkra (az első három találat valamelyikére a felhasználók kb. 70 százaléka kattint).

Minél több kattintás érkezik weboldalunkra, annál jobb konverziót érünk el (feliratkozók, vásárlók, ajánlatkérők). Ezért fontos, hogy a legjobb helyek egyikét szerezhessük meg.  Ebben segít a Google AdWords.

Az AdWords-kampányok létrehozása

A Marketing112 csapatában több Google AdWords-szakértő is dolgozik. Ha ránk bízod kampányod létrehozását, biztos lehetsz abban, hogy profi, minőségi, hiteles munkát kapsz. A konkurensed elé kerülsz, ezáltal több ajánlatkérést, feliratkozót kapsz, több vásárlód lesz, és több pénzt keresel. A létrehozott kampányokat egyeztetjük, közösen megbeszéljük, mi kell ahhoz, hogy azok jól működjenek.

Mérjük az eredményeket, amelyeket Te is látsz, így biztos lehetsz a kampányod  sikerében. Az AdWords-kampányokat folyamatosan optimalizáljuk és felügyeljük.

Google Adwords kampányok kezelése

Az AdWords-kampányok optimalizálása

Valaki már létrehozott egy AdWords-kampányt, de az nem volt elég sikeres? A cég marketingese, esetleg Te magad próbálkozol az AdWords hirdetési rendszerrel, de úgy érzed, nem megy elég jól? Segítünk a meglévő AdWords-kampányok optimalizálásában, kijavítjuk a meglévő hibákat, és azonnali eredményeket produkálunk. Díjszabásáért kérd a részletes Marketing112 marketing-tanácsadási árlistát.

Az AdWords-kampányok ára

Segítünk az AdWords-büdzsé meghatározásában, de ha van egy konkrét összeg, melyet a hirdetésekre szánsz, annak a felosztásában is tanácsot adunk. Munkadíjunk kampányonként és feladatonként eltérő, kérd egyénre szabott ajánlatunkat! Abban biztos lehetsz, hogy az AdWordscel csak nyerhetsz!

A szolgáltatás részletes díjszabásáért kérd a részletes Marketing112 marketing-tanácsadási árlistát! Egyedi igények esetén érdeklődj, kérj ajánlatot AdWords hirdetési szolgáltatásainkról a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül!

Az AdWords oktatása

Vállaljuk cégek, csoportok, egyesületek kiscsoportos, helyszíni oktatását is. Kérj ajánlatot itt, vagy válaszd az Akadémia112 keretében megszervezett oktatásainkat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük