Az Akadémia112 tréningek sikerének titka + hírekolvasási idő 3 perc

Pár fontos információt esedékessé vált megosztanom veletek az Akadémia112 -vel kapcsolatosan, ezért összefoglaltam mindezeket egy bejegyzésben.

Az Akadémia112 a Marketing112 oktatási üzletága. Legnagyobb örömünkre, 2013 első felétől szinte teltházasan szervezzük minden, elsősorban az online marketing tudásra alapozó képzéseinket. Ezek a tréningek gyakorlati tréningek, élő (és online) bemutatókkal fűszerezve – ennek is köszönhető, hogy sikerült egy jó márkanevet és elismerést kivívnunk az amúgy sem szűk üzleti/marketing oktatási szférában. Nem beszélve a képzések árairól: tréningjeink listaára 29 900 Ft, de ügyfeleink (vagy akik többen jönnek) akár 50%-os VIP kedvezményt is kaphatnak. Ez – úgy gondolom – versenyképes piaci ár. Szerintem a legjobb, van is egy vállalásom: ha hasonló szolgáltatással, tematikával, utó-követéssel mutat valaki nekem egy tréninget Magyarországon, az ingyen jöhet hozzánk egész évben!

Facebook-marketing mesterkurzus

A 2014. 09. 20. -ai (szombat): Facebook-marketing mesterkurzus -unk újra, ismét és töretlenül telt házas. A legnépszerűbb képzésünk a meghirdetettek között, és – szerintem – a legjobb Facebook-tréning ma Magyarországon. Az ára természetesen mellékes, de én fontosnak tartom, hogy nem 60ezres képzésről beszélünk, hanem listaáron 29 900 Ft, 2 fő vagy VIP ár esetén 14 900 Ft-ért jöhetnek a hallgatók és ebben már bekészítés, toll és jegyzetfüzet is benne foglaltatik. Aki pedig a minőség felől aggódna, érdemes elolvasni a hallgatóink tréning utáni véleményeit. Minden időpontunknál túljelentkezés van, sajnos vissza is kell sokszor utasítani a jelentkezéseket, de az eredeti koncepció fontos: kiscsoportos, gyakorlatias.

Ami a legfőbb előnyünk szerintem: a gyakorlatiasság, az ÉLŐ bemutató (együtt csináljuk projektorra kivetítve a beállításokat, hirdetések összeállítását) és az utó-követés, ami szerintem hazai viszonylatban páratlan. Facebook marketinget nem lehet könyvből, vagy gépi gyakorlat nélkül megtanulni.

Az ügyfelek kezét nem engedjük el, egy zárt klubba kerülve bármennyit és bármennyiszer kérdezhetnek. Ez mellett szerintem a hitelesség, évente 100 millió forintot meghaladó Facebook költéseket végzünk, így első kézből tudjuk átadni a piaci legjobb gyakorlatot a hallgatóknak.

A következő, egyben az év utolsó Facebook-marketing mesterkurzusa 2014. 11.18. -án (kedd) Facebook-marketing mesterkurzus lesz, és itt is a terem fele már megtelt.

akademia112-marketing-uzleti-treningek-kepzesek-telthaz

Adwords mesterkurzus

Az október 11-ei tréning zártkörű lett. Ez általában akkor van, amikor egy cég megtölti az egész termet és az összes férőhelyet. Így ide nem lehet jelentkezni, jó hír viszont, hogy az előtte lévő időpontra még van szabad hely: 2014. 09. 27. (szombat): Google Adwords mesterkurzus

A november 29-ei tréning új időpontban kerül megrendezésre. Az új, végleges időpont: 2014. 11. 22. (szombat): Google Adwords mesterkurzus

Hallgatóink véleményei

Mi a legfőbb érv egy tréning cég mellett? Mondhatnánk azt, hogy a több, mint 500 végzett cégvezető. De inkább az elégedett hallgatói vélemények. Most ebből állítottunk össze egy csokrot. Ennél meggyőzőbb érveink nincsenek is 🙂

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük