Biztos eredmény: tényekkel kommunikálniolvasási idő 1 perc

A marketing kommunikáció egyik legfontosabb feladata a meggyőzés. A szövegekkel, a bizalom építésével, a tudásunkat és tapasztalatunkat igazoló „plecsnikkel”, referenciáinkkal valójában meggyőzni akarunk. Meggyőzni a látogatót, hogy tőlünk érdemes vásárolni, mi termékünket érdemes választani; Meggyőzni a vásárlót, hogy térjen vissza hozzánk és ne menjen máshoz. A meggyőzés egyik legjobb eszköze, ha bemutatót tartunk vagy nyilvánosan teszteljük termékünket, szolgáltatásunkat. Annál jobb meggyőzés nincs, amit az érdeklődő a saját szemével lát.

Sokszor mondják: „Hiszem ha látom!” – hát menjünk elébe és tegyünk érte, hogy lássák!

Készítsünk erről videót, tegyünk rá logót, az első 2-3 másodperc legyen a vállalkozásunk dallamos videólogója és már mehet is weboldalunkra illetve a videómegosztókra. Hatásos, házilag is elkészíthető, hiteles. Ezért is tetszik az alábbi videó, amit az egyik ügyfelem készített:

Nézd csak meg: a konkurenseid közül hányan kommunikálnak videóval? Hányan készítenek terméküket, szolgáltatásukat bemutató videót? Te miért nem használod ki ezt a lehetőséget? Ha nem ismersz olyan szolgáltatót, aki megfelelő ár/érték arányban elkészíti Neked a videót, hívj bátran és segítek. Több ilyen beszállítóval dolgoztam már és tudom Neked őket ajánlani.

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük