Facebook képfeltöltős alkalmazás

A kis- és középvállalkozások életében a Facebook egy rendkívül jól használható és hasznosítható marketing kommunikációs csatorna, ahonnan látogatókat és ügyfeleket szerezhetünk. Mivel a cégek napi kommunikációja itt egyre fajsúlyosabb és „zajosabb”, olyan kreatív kampányokat kell indítanunk, amelyekkel nem csak a rajongók számát tudjuk növelni, hanem bevonjuk őket egy játékba, egy kreatív történetbe és közelebb „édesgetjük” termékeinkhez, szolgáltatásainkhoz – magához a céghez.

Erre egy tökéletes eszköz a Képfeltöltős alkalmazás, amit bérleti konstrukcióban kínálunk ügyfeleink részére, annak érdekében, hogy kis befektetésből összetettet, kreatív, költséghatékony, de annál eredményesebb kampányokat indíthassanak.

Képfeltöltő alkalmazás (1. példa)

Tekintsd meg minta alkalmazásunkat itt

A Képfeltöltős alkalmazás működése

1. Lájkgyűjtés: A lájkolás előtt az alkalmazás oldalán egy kép jelenik meg, amely az oldal lájkolására és a játékban való részvételre buzdít.

2. Egyedi arculat: Lájkolás után megjelenek a menüpontok, a már feltöltött képek.
– A menü felett megjelenhet egy fejléckép is,ami minden oldalon egyforma.
– A képeket meg lehet osztani és lájkolni lehet őket, de szavzni rájuk csak az alkalmazás telepítése után lehet.
– A képre kattintva az nagyban is megjelenik. Ezen az oldalon a kép alatt lehet írni hozzászólást.
– Minden kép alatt látható a feltöltő pici profilképe, a feltöltő neve,a melyre kattintva a Facebook profiljára ugorhatunk, a kép feltöltésének időpontja valamint a képre kapott szavaztok száma.

3. Listázás: a képeket lehet listázni a feltöltés dátuma szerint, névsorrendben és a szavazatok alapján.
4. Keresés: a képek között lehet a feltöltő nevére keresni.
5. Toplista: itt látható mindig a 12 legtöbb szavazatot kapott kép.
6. Legális e-mail cím gyűjtés: A játékszabályok és a jogi nyilatkozat elfogadását követően telepíthető az alkalmazás.
– Telepítéskor a játékos üzenőfalára kiposztolható egy kép és szöveg – ezáltal virulensé válik az alkalmazás.
7. Játék, bevonás: Telepítés után újra a kezdőlapra kerülünk és már szavazhatunk a képekre és tölthetünk is fel saját képet.
8. Minden játékos egy darab képet tölthet fel a játékba.
9. Szavazás: Minden regisztrált felhasználó naponta egy képre szavazhat. Minden nap visszatérhet és szavazhat ugyan arra vagy egy másik képre is.
– Szavazás után a szavazó falára kikerül a kép és egy szöveg a kép linkjével együtt.
– Szavazáskor a játékosnak megjelenik egy felugró ablak az ismerőseivel, hogy meghívhassa őket a játékba.
10. Képfeltöltés után a játékos falára kikerül a feltöltött kép egy szöveg és a kép linkje.
11. Minden új feltöltött képet először az oldal adminisztrátorának jóvá kell hagynia. Jóváhagyás után kerül ki a szavazó oldalra a többi kép közé és ez után lehet szavazni a képre.

A jóváhagyáskor kiposztolódik a kép és egy szöveg a kép linkjével a képet felöltő üzenőfalára. Ezt a játékos minden ismerőse látja és virulensé válhat az alkalmazás.

Rajongónövelés hirdetéssel támogatott, képfeltöltős alkalmazás segítségével

Tekintsd meg minta alkalmazásunkat itt

A statisztika nem a mintaalkalmazáshoz tartozik, hanem egy másik ügyfelünk, ezzel a képfeltöltős alkalmazással elért részeredményét mutatja!

A Képfeltöltős alkalmazás adminfelülete

Az alkalmazáshoz egy admin felület is tartozik, ahol az alkalmazás gazdája (mint moderátor) elfogadhatja (de visszautasíthatja is) a feltöltött képeket, letöltheti a legálisan összegyűjtött e-mail címeket, beállíthatja a képeket, szövegeket és az alkalmazás színeit. Ezáltal az alkalmazás teljeskörűen testreszabható és a bérleti időszak alatt korlátlanul felhasználható különböző kampányokra.

A Képfeltöltős alkalmazás bérleti díja

Az alkalmazást egy jelképes installálási díj + heti bérleti díj konstrukcióban kínáljuk ügyfeleink számára. A pontos árakról érdeklődjön!

Az árak áfamentes árak és a bérleti időszak idejére 24 órás e-mailes ügyfélszolgálatot biztosítunk. Igény esetén a grafikai munkát is elvégezzük, amelynek külön díja van.

A Képfeltöltős alkalmazás bérleti díja

Vegye fel velünk a kapcsolatot itt és akár 24 órán belül elindíthatja képfeltöltős alkalmazással készített marketing kampányát!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük