Három idézet és jótanács 2012 -reolvasási idő 2 perc

Sokszor kis dolgokon múlik a siker. Íme három megszívlelendő idézet 2012-re.

Idézet #1:

„Fiam, nappal láss vígan üzleteid után, de csak olyanokat köss, hogy éjszaka nyugodtan alhassunk.” Thomas Mann

2012-ben is jól nézd meg, hogy kivel üzletelsz és kit fogadsz partneredként, mert az elején kedves, hízelgő és korrekt üzleti partnerként megjelenő felek rövid idő alatt kimutathatják valódi énjüket. Szerződj mindenre, tisztázd az együttműködési feltételeket minden együttműködésnél és üzleti kapcsolatnál!

Idézet #2:

„Az ingyenesség nem nyereségnélküliséget jelent, csak azt, hogy a profithoz nem egyenes út vezet.” Chris Anderson

A 2012-es online marketing is arról fog szólni, hogy a nagy zajban mennyire tudod becsalogatni magadhoz az érdeklődőket. A minőségi termékek, a jól optimalizált és „helyesen” elkészített weboldalak mellett, számít az hogy mit és hol kommunikálsz, hogyan pozicionálod magadat és mi az a kedvcsináló, legtöbbször ingyenes terméked, szolgáltatásod (vagy annak egy részlete), aminek hatására belépnek a képzeletbeli boltod ajtaján.

Online marketing idézet

Idézet #3:

„Ahhoz, hogy elindulhass a gazdagság felé vezető úton, elég, ha a termékeid és a szolgáltatásaid csak 10%-al jobbak, mint a versenytársaidé.” Brian Tracy

Konkurencia elemzés, médiahallgatás, próbavásárlások, innovációk, termékfejlesztések, fogyasztói visszacsatolások. Ez mind – mind fontos lesz 2012-ben is, mert lehet Neked akármilyen marketinged; Ha terméket vagy szolgáltatást adsz el és nem törekedsz a minőségre az egyediségre, akkor csak egy 24. „én is” termék, „én is” márka leszel, és ne is vágyakozz a piaci szegmensed dobogójára.

.

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük