Kiszervezett értékesítés

Köszönjük érdeklődésedet! Cégünk abban tud segíteni, hogy vállalkozásod értékesítési feladatait professzionális hozzáállással, átlátható és ellenőrizhető módon segítse, elvégezze helyetted. Erre a marketing- és az értékesítés több, mint 100 eszközét tudjuk használni.

Miért mi? A Marketing112 egy hazai kis- és középvállalkozásokat kiszolgáló marketing- és reklámügynökség. Több, mint 10 éve vagyunk a piacon. Ügyfeleink egyéni vállalkozóktól nagyvállalatig, B2C – től B2B -ig széles körben megtalálhatóak. Természetesen publikus referenciákkal rendelkezünk. Valahol egy egész marketing, értékesítési csapatként bedolgozunk, van ahol “csak” kampányokat futtatunk. Van több szakkönyvünk, egy piacvezető szakmai konferenciánk és rendszeresen kérdez minket a szakmai sajtó. Elérhetőek, átláthatóak vagyunk. Ha szeretnél, akár most azonnal fel is hívhatsz: +36 70 340 6445

Töltsd ki az alábbi űrlapot, a céged bemutatkozásánál légy részletes. Kollégánk (munkanapokon) 1 órán belül visszajelzést fognak küldeni.

Jelentkezés

[Van már értékesítő munkatársad, akinek a feladata, hogy új ügyfeleket szerezzen?]


[Szerinted mennyibe kerülne Neked egy jó értékesítő (bejelentve)?]


[Szerinted mi a kockázata, ha egy profi értékesítőt hozol a cégbe?]

[Ezen fogunk visszahívni. Formátum: +36 70 3406445]


[Ha nincs céged, hagy üresen. Egyéni vállalkozó esetén a teljes neved + "ev."]


[Ha nincs weboldalad, hagyd üresen!]


[Mutasd be vállalkozásodat és a terméket/szolgáltatást, amit értékesítesz.]