KKV Marketing Felmérés 2012

Mérvadó kutatás a kis- és középvállalkozások körében

A Marketing112 a korábbi évek hagyományát folytatva felméri a magyarországi kis- és középvállalkozások marketing helyzetét. A legutóbbi felmérésünk (pdf) közel 20 online/offline sajtóban jelent meg és szakmai kommentárral látta el Mezriczky László (Magyar Reklámszövetség) és Tonk Emil (Magyar Marketing Szövetség).

Kérjük töltse ki a lenti űrlapot, segítse kutatásunkat. A KKV marketing felmérés 2012. December 1. 8:00-ig tart. Eredményhirdetés és az ajándékok kisorsolása azok között, akik megadták az e-mail címüket: 2012. December 3. Az eredményeket ezután közzétesszük.

Az űrlap kitöltése után megadhatja az e-mail címét, de ez nem kötelező. Ha viszont megadja, az eredményt a sajtó és a közvélemény értesítése előtt 1 nappal megküldjük Önnek.

Értékes nyeremények a válaszolóknak

Azok között, akik kitöltik az űrlapot és megadják az e-mail címüket, további értékes nyereményeket sorsolunk ki. Az űrlap kitöltése után agombbal véglegesítheti válaszát.

  • Fődíj: Marketing stratégia készítés – a Marketing112 felajánlásából
  • 1 db személyes coach egy Leroy kávézházban, ahol a Marketing112 csapata személyesen ad tanácsokat
  • Adwords fiók optimalizálás – a Marketing112 felajánlásából
  • 1 db Ingyenes kötelező cégmódosítás 2013. február 1-ig a Madarassy Ügyvédi Iroda jóvoltából
  • 3 db a cég honlapján fellelhető adatvédelmi hiányosságokat bemutató jelentés- Dr. Kulcsár Zoltán adatvédelmi szakjogász (PPOS) felajánlásából
  • SSD Tárhely Dinamikus 500-as csomag, 27.800 Ft + áfa értékben, 1 évre a www.ssdtarhely.eu felajánlásával
  • 1 órás helyszíni hangfelvétel (pl. infótermékhez), max 4 mikrofonnal – Hodány Ádám (hodi.hu) hangmester felajánlásával.
  • 1 db céges (5 felhasználós) éves + 3 db éves (1 felhasználós) éves licence a bTime vállalkozás szervező szoftverhez
  • 1 minőségi borcsomag (Gedeon Kövidinka, Skizo Muskotály, Gedeon Rosé, Bakonyi Csavargó Róz, Jackfall Duett, Barack Habzóbor) a Dionysos Borház felajánlásával

KKV Marketing Felmérés 2012

Köszönjük a szavazatokat! A KKV Marketing Felmérés 2012 befejeződött. Az eredményét az exkluzív tartalmaink közül tudod letölteni!

Tartozz közénk!

Az űrlap kitöltése után csatlakozz Facebook oldalunkhoz is! Itt naponta olyan értékes kkv marketing- és üzleti tippeket, újdonságokat osztunk meg Veled, amelyeket azonnal alkalmazhatsz vállalkozásodban. Segítünk megérteni, megtanulni az offline- és online marketing eszközöket. Megmutatjuk, hogyan lehetsz ismertebb, elismertebb a piacodon. Ezek mellett helyet kapnak szórakoztató képek és tanulságos kampányok beszámolói, esettanulmányai is – egyszóval: LÁJK! 🙂

Partnereink

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük