Magyar Marketing Fesztivál

A Marketing Fesztivál Magyarország legnagyobb, kimondottan KKV üzleti- és marketingtrendekkel, szakmai újdonságokkal foglalkozó, éveleji rendezvénye. Üzleti évnyitó a kis- és középvállalkozások vezetőinek, marketing döntéshozóinak, vállalkozóknak.

Minden évben teltház!

Minden évben, januárban nyitja meg kapuit az ország egyik legnagyobb és legrangosabb, kimondottan KKV üzleti és marketingtrendekkel, szakmai újdonságokkal foglalkozó konferenciája. Ajánljuk kis- és középvállalkozások tulajdonosainak, marketing és üzleti döntéshozóinak, értékesítőinek. Évente csak egy alkalommal! Vigyázz, nehogy lemaradj! Rendezvényünk a kezdetek óta változatlan jegyárakkal és évről évre több élménnyel vár.

1 nap, hogy a céged fejlődjön!

Tölts csupán 1 napot olyanokkal, amilyen Te vagy és azzal, hogy felkészülsz a 2022-es év üzleti és marketing újdonságaira, változásaira. Itt megtanulod, hogy 2022-ben mi éri el a célközönséged ingerküszöbét, mely kommunikációs módszerek, csatornák és eszközök működnek majd és melyek nem. Tanulsz, ismerkedsz, inspirálódsz és fejleszted önmagadat, a céged stratégiai mozgatórugóját!

20+ TOP-előadó, 20+ exkluzív szakmai előadás

Vegyél részt 20+ TOP-előadáson, találkozz személyesen is 20+ TOP-előadóval, akik saját szakmájuk legsikeresebb képviselői és bármelyikük óradíja több, mint az egész napos belépőjegyed ára!

Milliárdos Cégek Klubja idén is: Hallgasd meg a kerekasztal három résztvevőjét, akik mindannyian milliárdos forgalmú céget vezetnek! Az általuk megosztott tapasztalatok megfizethetetlenek, s egy új év elején vállalkozásod számára sorsdöntőek lehetnek.

3 teremben folyik előadás, nem zavarodsz össze és amiről lemaradsz videón megkaphatod. Nálunk alap, hogy nem értékesítünk előadást és mind a 20+ előadás exkluzív, reklám- és bullshit mentes tudásátadás.

Egész napos kapcsolatépítés, klubtagság

Építs kapcsolatokat: A szervezett networkingen annyi partnert gyűjthetsz, amennyi akár egész évre is elegendő lehet! Ha pedig mindez nem lenne elég, sétálj egyet az 20+ standos szakkiállításon, találkozz innovatív kiállítókkal, ismerd meg a legújabb termékeket, szolgáltatásokat, amelyekkel idén is maximalizálhatod hatékonyságod és profitod.

A belépőjegyed ára a standok kedvezményes ajánlataival megtérülhet, így szinte ingyen jöttél!

A rendezvény partnerei és résztvevői automatikusan tagjai lesznek a marketing[PASS] marketing klubnak, ahol már másnap továbbfolytatódhat a rendezvényen megkezdődött szakmai ismerkedés.

Magyar Marketing Fesztivál

A rendezvény célja, hogy összehozza a piacon megtalálható legjobb és legmegbízhatóbb szakembereket és a piaci keresletet generáló (megbízó) cégeket. Kivitelező és megbízó oldal egy helyen, egy egész napos színes forgatagban.

  • Időpont: Január
  • Mióta: 2014
  • Helyszín: Lurdy Konferencia-központ
  • Létszám: ~1500 döntéshozó
  • Termek: Nagyszínpad + Tematikus terem + E-commerce terem
  • Extra termek: Networking, VIP terem
  • Szakkiállítás: 40+ stand (Stand térkép és foglalás)
  • Jegyárak: 14 900 Ft – 29 900 Ft (Jegyvásárlás)
  • Következő rendezvény: 2022.01.27. (Csütörtök)

Ugrás a rendezvény oldalára