Magyar Marketing Fesztivál

A Marketing Fesztivál Magyarország legnagyobb, kimondottan üzleti- és marketingtrendekkel, szakmai újdonságokkal foglalkozó, éveleji rendezvénye. Üzleti évnyitó a kis- és középvállalkozások vezetőinek, marketing döntéshozóinak, vállalkozóknak.

Minden évben teltház!

Minden évben, januárban nyitja meg kapuit az ország egyik legnagyobb és legrangosabb, kimondottan KKV üzleti és marketingtrendekkel, szakmai újdonságokkal foglalkozó konferenciája. Ajánljuk kis- és középvállalkozások tulajdonosainak, marketing és üzleti döntéshozóinak, értékesítőinek. Évente csak egy alkalommal! Vigyázz, nehogy lemaradj! Rendezvényünk a kezdetek óta mindenki számára elérhető jegyárakkal és évről évre több élménnyel vár.

1 nap, hogy a céged fejlődjön!

Tölts csupán 1 napot olyanokkal, amilyen Te vagy és azzal, hogy felkészülsz a 2024-es év üzleti és marketing újdonságaira, változásaira. Itt megtanulod, hogy 2024-ben mi éri el a célközönséged ingerküszöbét, mely kommunikációs módszerek, csatornák és eszközök működnek majd és melyek nem. Tanulsz, ismerkedsz, inspirálódsz és fejleszted önmagadat, a céged stratégiai mozgatórugóját!

30+ TOP-előadó, 50+ szakmai kiállító

Vegyél részt 30+ TOP-előadáson, találkozz személyesen is a TOP-előadókkal, akik saját szakmájuk legsikeresebb képviselői és bármelyikük óradíja több, mint az egész napos belépőjegyed ára! A legérdekesebb előadások között látogass ki az 50+ kiállítót felvonultató szakkiállításunkra (marketing expo), amely Magyarország legnagyobb kkv-specifikus szakkiállítása.

Milliárdos Cégek Klubja: Hallgasd meg a kerekasztal három résztvevőjét, akik mindannyian milliárdos forgalmú céget vezetnek! Az általuk megosztott tapasztalatok megfizethetetlenek, s egy új év elején vállalkozásod számára sorsdöntőek lehetnek.

3 teremben folyik előadás, nem zavarodsz össze és amiről lemaradsz, hanganyagban megkaphatod. Nálunk alap, hogy nem értékesítünk előadást és mind a 40+ előadás exkluzív, reklám- és bullshit mentes tudásátadás.

Női vállalkozók találkozója: Egy nap a női vállalkozókért. Színpadra állítjuk azokat a sikeres női vezetőket, döntéshozókat, akiknek tapasztalata, sikerei és életútja inspiráció, megoldás és térkép lehet minden női vállalkozó számára.

Egész napos kapcsolatépítés, klubtagság

Építs kapcsolatokat: A szervezett networkingen annyi partnert gyűjthetsz, amennyi akár egész évre is elegendő lehet! Ha pedig mindez nem lenne elég, sétálj egyet az 20+ standos szakkiállításon, találkozz innovatív kiállítókkal, ismerd meg a legújabb termékeket, szolgáltatásokat, amelyekkel idén is maximalizálhatod hatékonyságod és profitod.

A belépőjegyed ára a standok kedvezményes ajánlataival megtérülhet, így szinte ingyen jöttél!

A rendezvény partnerei és résztvevői automatikusan tagjai lesznek a MMF365 – Marketing Fesztiválozók baráti körének, ahol már másnap továbbfolytatódhat a rendezvényen megkezdődött szakmai ismerkedés.

Magyar Marketing Fesztivál

A rendezvény célja, hogy összehozza a piacon megtalálható legjobb és legmegbízhatóbb szakembereket és a piaci keresletet generáló (megbízó) cégeket és feldolgozza, publikálja az aktuális kisvállalati, középvállalati marketing trendeket. Kivitelező és megbízó oldal egy helyen, egy egész napos színes forgatagban.

  • Időpont: Január
  • Mióta: 2014
  • Helyszín: Lurdy Konferencia-központ
  • Létszám: ~2000 döntéshozó
  • Termek: Nagyszínpad + Tematikus terem + E-commerce terem
  • Betétrendezvény: Női vállalkozók találkozója 2024
  • Extra termek: Networking, VIP terem
  • Szakkiállítás: 50+ stand (Stand térkép és foglalás)
  • Jegyárak: 17 900 Ft -tól (Jegyvásárlás)
  • Következő rendezvény: 2024.01.25. (Csütörtök)

Ugrás a rendezvény oldalára