Marketing megoldások kijelzőre optimalizálvaolvasási idő 2 perc

Kezdünk talán egy kicsit elkényelmesedni: az autóban például egy géphang mondja meg, hogy merre menjünk, ha valahová utazunk. „A következő lehetőségnél forduljon jobbra” – így utasít bennünket a GPS, és valljuk be, mi legtöbbször engedelmesen tekerjük is a kormányt a megadott irányba. Azért is nagyon kényelmes megoldás ez, mert ha véletlenül mégis eltévedünk, lehet a gépre mutogatni a kudarc miatt.

Marketing megoldasok kijelzore optimalizalva

Néha úgy érezhetjük, hogy nem jönne rosszul egy hasonló navigációs berendezés az élet más területein, például a munkában sem. Képzeljük el, milyen volna, ha egy hang az asztalfiókból néha szólna, hogy „költs többet a Facebook-ra”, vagy esetleg figyelmeztetne, hogy „túl kevés releváns kulcsszó található a SEO-linkekben”. Pedig nem lenne túl hasznos egy ilyen készülék: ha az autós GPS félre is vezeti az embert, még mindig van lehetőség visszafordulni, ám ha rossz helyre folyik el a vállalat online marketingre fordított büdzséje, azt már nem lehet visszahozni. Nincs mese, a „marketingnavigációs készülék” helyett más megoldást kell keresni.

A Menedzserképző Központ ugyanazt a megoldást ajánlja, amit az autósok is alkalmaznak, ha félrevezeti őket a GPS: meg kell kérdezni nálunk tapasztaltabb, jobb helyismerettel rendelkező embereket a helyes irányról. Az október eleji, budapesti, „Marketing megoldások kijelzőre optimalizálva” című konferencián tapasztalt szakemberek osztják meg a gyakorlatban is kipróbált tudásukat a résztvevőkkel. A hallgatók megtudhatják merre találhatók a biztos, jól kitaposott ösvények, és az új, felfedezésre váró útvonalak az online marketing világában.

A rendezvényről bővebben a szervező honlapján olvashatnak az érdeklődők.

A Marketing112 meghívottjai, partnerei részére 15% egyedi kedvezményt biztosít a Menedzserképző Központ, mely kizárólag az alábbi felületen érvényesíthető:
http://www.menedzserkepzokozpont.hu/regisztracio/marketing112/16.html

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük