Marketing Mennyországolvasási idő 1 perc

2012.12.08 -án két új terméket is bevezetünk, amelyek közül egyikhez egy zárt szakmai fórum, Mastermind (fordítva: mesterelme) csoport is fog tartozni azoknak, akik a Marketing112 ügyfelei vagy a December 8-án megjelenő két termék közül egyiket megvásárolják. Ennek a zárt, szakmai fórumnak a neve:

Marketing Mennyország

A Marketing Mennyország nevű zárt fórumnak pedig valami olyan nevet szerettünk volna adni, ami világos és kiteljesedő jelentésű. Amellyel azt tudjuk kommunikálni, hogy az addigi sötét lyukból (marketing használatának mellőzése vagy nem ismerése) a mi segítségünkkel kiteljesedhet a céged marketing tevékenysége. Ami úgy kiszélesíti az üzleti lehetőségeidet, mint maga a marketing mennyország végtelensége.

Reméljük tetszik a név és reméljük találkozunk ott is 🙂 Ha semmiképpen sem akarsz lemaradni a részletekről, akkor iratkozz fel blogértesítőnkre a poszt alatt vagy a 33 napos internetvállalkozási mesterkurzusunkra a poszt mellett jobbra.

Mond el a világnak, mit gondolsz a cikk témájáról:

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ezt olvastad már?
A 15-24 éves fiatalok közösségiportál-használati szokásai 2.rész

Elérkezett a kedd, amikor  a múlt hét csütörtökön elindított "A 15-24 éves fiatalok közösségiportál-használati szokásai" című cikkünk második részét olvashatjátok,...

Close