Termékeink

Rate4

Ez, a jelenleg fejlesztés alatt álló szoftver mindenkinek egy segítség, aki vállalkozásában bármilyen módon tartalommarketinget végez, tartalmat készít.

Legyen szó saját hírlevélről, saját- vagy vendég blogbejegyzésről, egy 3. félhez feltöltött PDF formátumú e-bookról, egy Facebook vagy Youtube tartalomról a szoftver abban segít, hogy egy felületen (ún. Dashboard = kezelőfelület) gyűjtse és összegezze az adott tartalomra érkező visszajelzéseket és ez alapján a döntéshozó képes legyen a jövőbeni stratégiát alakítani.

A szoftver segítségével ugyanis a tartalom helyétől függetlenül a közönségünk minőségi pontozással (=visszajelzés) tudja értékelni, hogy az adott témájú, kategóriájú tartalom megfelelő érdeklődést és tetszést ért-e el.

A szoftverrel egyetemlegesen úgy gondoljuk, hogy a mai tartalommarketing-orientált üzleti világban nem az a fontos, hogy a tartalmat terjesszük és minél nagyobb konverziót érjünk el a weboldalunkon (feliratkozás, vásárlás), hanem hogy eleve minőségi tartalommal gyűjtsünk látogatókat, olyan tartalommal, amely tetszik nekik és értékelik.

Ha ezt a megközelítést válasszuk, akkor a weboldalunkon jelentkező konverzió is sokkal magasabb lesz, és egyben márkaértékünk is növekszik.