Marketing terv sablon

A marketingtervezés talán a legfontosabb feladata egy vállalkozásnak. Év elején marketing tervet készítenek, év közepén marketing tervet felülvizsgálnak, az év végén pedig a következő évi marketing tervet készítik elő.

A Marketing112 a kis- és középvállalkozások marketingtervezője. Több szinten tudunk cégednek segíteni:

 • Marketing terv sablon – ingyenesen letölthető marketing terv váz : Azoknak ajánljuk, akik tudják, hogy mit írjanak a marketing tervükbe, de egy szabványos marketing terv vázba kívánják elhelyezni. Most még ingyenes.
  .
 • Marketing felülvizsgálat
 • Marketing terv készítése

Kinek hasznos ez a marketing terv sablon?

Marketing terv sablonunkat azoknak ajánljuk, akik tisztában vannak a marketing terv tartalmi részével, csak a pontos marketing terv vázát nem ismerik.

A gazdasági társaságok mellett nagyon sok egyetemi, főiskolai hallgató használja marketing terv sablonunkat, egyes felsőoktatási intézményekben ajánlott sablon – erre nagyon büszkék vagyunk és örülünk, hogy segíthetünk!

Ingyen letölhető marketing terv sablon
Ingyenesen letölthető marketing terv sablon

Miért van szükséged marketing tervre?

 1. Akkor valósíthatod meg céljaidat, ha azokat tervszerűen feladatokra és mérföldkövekre bontod le és egy profi marketing tervben foglalsz össze!
  .
 2. Mert egy marketing terv feketén-fehéren definiálja, hogy mikor – hol – hogyan – mekkora költséggel kell tenned célod elérése érdekében.
  .
 3. Mert egy marketing terv egy tökéletes útmutató a cég minden munkatársának!.

Figyelem! A Marketing112 határozottan nem javasolja, hogy egy vállalkozás marketing terv nélkül kezdje meg piaci szereplését. Marketing tervezés nélkül szinte biztos a bukás, a csőd. Éppen ezért örömmel mutatjuk be az ingyenesen letölthető marketing terv sablon -t, speciálisan kis- és középvállalkozások számára.

Ez  marketing terv sablon alkalmas mind offline – mind pedig online marketing tervezésre:

Töltsd le a marketing terv sablont, és most olyan márkaépítési sztorikat és esettanulmányokat küldünk, melyben betekintést nyerhetsz hazai- és világmárkák marketing terveibe, marketing stratégiáiba: Volvo, Pöttyös Túró Rudi vagy a Tisza Cipő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük