Kkv Marketingesek Lapja – Együttműködési lehetőségek

A Marketingesek Lapja havonta megjelenő, elsősorban cégvezetőknek és marketingeseknek szóló szakmai lapunkkal folyamatosan keressük az együttműködési lehetőségeket, amelyek jelenleg az alábbiak lehetnek:

Linkcsere

Az együttműködő partnerünkkel közösen, egymás weboldalaink főoldalán vagy egy első szinten (domain.hu/aloldal/) elhelyezkedő aloldalon feltüntetjük egymás linkjét és az úgynevezett „anchor textbe” (ez az a sárga infó, ami az egérrel ráálláskor jelenik meg) elhelyezünk releváns, kulcsszót tartalmazó leíró szöveget. Ezáltal egymás weboldalunk fontosságát erősítjük a Google kereső szemében. A Marketingesek Lapja ezen az oldalon jeleníti meg partnereit:

https://www.marketing112.hu/marketingesek-lapja-partner/

A linkcsere a Google találati listán megjelenő elhelyezkedést is erősíti, de közvetlen látogatottságot is generál számunka. Az együttműködésünknek Page Rank vagy látogatottságbeli feltétele nincsen és díjmentes.

Banner csere

A banner csere során képes hirdetést jelenítünk meg egymás weboldalán. A megjelenítés 468×60 vagy 250×250 pixelnagyságú (statikus, gif vagy flash) kép vagy animáció lehet. Olyan, amit Mi is és a partnerünk is elfogad, saját weboldalán kihelyezni. A banner kattintható egymás weboldalára és SEO szempontokból fontos anchor text kulcsszavas szöveggel ellátott, így erősítjük egymást a Google kereső szemében is.

Mivel a Marketingesek Lapja folyamatosan hirdetett és marketinggel népszerűsített weboldal, így a megjelenítési arány a mi esetünkben 1:5 arányú, a partnerünk esetében pedig 1:1. Ez azt jelenti, hogy amíg a mi hirdetésünk a partnerünk weboldalán minden letöltéskor megjelenik, úgy a mi weboldalunkon csak minden 5. oldalletöltéskor jelenik meg. Ez az arány függ a partner oldalának látogatottságától, amit Google Analytics statisztikával kérünk alátámasztani. Egyenlő látogatottsági adatok esetén a Mi oldalunkon is 1:1 arányú megjelenést vállalunk.

A banner csere kölcsönösség esetén díjmentes, viszont a jelentkezők közül történő döntési jogot szerkesztőségünk fenntartja.

Cikk, interjú a partner vállalkozásáról

Amennyiben partnerünk úgy gondolja, hogy vállalkozása példás lehet mások számára is, és olyan sikertörténete, ügyfélsztorija van, amit megszeretne osztani több ezer kis- vagy középvállalati cégvezetővel, marketingessel, akkor annak rövid összefoglalóját beküldheti a szerkesztoseg@marketingeseklapja.hu e-mail címre. A beérkezett cikkek közül a legjobbakat kiválasztjuk és személyesen keressük fel a beküldő cégeket, hogy egy beszélgetés során járjunk utána a történetnek. Ez azért fontos, mert a Marketingesek Lapja csak minőségi és részletesen bevizsgált esettanulmányokat jelentett meg a szaklapban.

Közös kampány, promóció

Marketingesek Lapja közös kampányra és promóció várja azokat a vállalkozásokat, akiknek célközönségük a hazai kis- és középvállalkozások cégvezetői, marketingesei és azok, akik rajtuk keresztül elolvashatják a marketing magazint. A Marketingesek Lapja digitálisan több, mint 100 000 embert szólít meg, és nyomtatott formában is folyamatosan növeli előfizetőinek számát. Így egy közös kampánnyal széles körben ismertetheti meg vállalkozását, termékét illetve szolgáltatását.

Közös kampányra és promócióra a szerkesztoseg@marketingeseklapja.hu címen lehet jelentkezni, viszont a Marketing112 vezetősége fenntartja a döntési jogot arra vonatkozóan, hogy mely partnerrel kíván együttműködni.

Egyéb együttműködési ötlettel, vagy a szaklapban történő hirdetési, szponzorációs igényével megkeresheti szerkesztőségünket a szerkesztoseg@marketingeseklapja.hu e-mail címen vagy a 30/483 0 482 -es telefonszámon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük