Marketingesek Lapja : Magyarország új, Kkv marketing magazinjaolvasási idő 2 perc

Régóta készülünk már erre és most már be is jelenthetjük: Egy új gyermekünk született! Hazánk kis- és középvállalkozásai egy új, szerintünk minden eddiginél  jobb, tartalmasabb, igényesebb, és egy valódi emelt szintű, 100% gyakorlatias Kkv marketing magazint kaptak. Az első szám 2012. December 8-án fog megjelenni.

Arra is nagyon büszkék vagyunk, hogy Magyarországon először ez  a magazin lesz olvasható az összes mobilplatformon, digitális magazinként is, és ezt hazánk legnagyobb digitális magazin kiadója, a Dimag biztosítja. Ez mellett pedig további online kiadókkal, terjesztőkkel tárgyalunk annak érdekében, hogy a digitális magazin olvasók a már jól megszokott felületüket használhassák.

Így ha valaki nem éppen nyomtatott formában szeretné olvasni cikkeinket, lehetősége lesz iOS és Android operációs rendszerekkel ellátott okostelefonokon (iPhone, Samsung) és táblagépeken (iPad, Tab) is élvezni a havonta megjelenő kiadványt.

Büszkén könyveljük el, hogy a magyarországi Kkv marketing tanácsadó cégek közül először a Marketing112 tette meg ezt az innovatív lépést és bízunk benne, hogy iránymutatásunk a többi cég számára is követendő út lesz. Ugyanezen a platformokon megfogjuk jelentetni hamarosan megjelenő könyveinket- infótermékeinket is, amely – úgy gondoljuk – ma már nem egy opció vagy extra lehetőség, hanem kötelező alternatíva.

Az első szám elektronikusan ingyenes lesz, amit majd December 8-ától lehet a Dimag rendszerében elolvasni, DE az első szám megünneplése alkalmából, az első 100 leggyorsabb vállalkozás vagy cég számára teljesen díjmentesen postázzuk is a nyomtatott változatot!

Ha ezt a lehetőséget kiszeretnéd használni, nagyon siess, mert pár órán belül elkapkodják a bemutató számokat.

Íme a borító, amire ha rákattintasz, a vadiúj marketing magazinod bemutató oldalára juthatsz:

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük