MBM – A könyv, ami megváltoztatja az eddigi gondolkodásodat az üzletrőlolvasási idő 3 perc

MBM, vagyis Meggyőzés, befolyásolás, megnyerés – az üzleti életben. Ezzel a címmel jelenik meg első, valódi könyvem 2013. december 12-én. A könyv 12-én érkezik meg a nyomdából, akkor postázzuk az előrendelőknek, este pedig közönségtalálkozóval egybekötött könyvbemutatót szervezek Budapesten, ahol nem csak a személyes átvételre rendelt könyveket lehet átvenni, hanem bárki eljöhet megvásárolni azt, megismerkedni a témával, velem. Dedikálásra is lesz lehetőség.

A dedikálást, közönségtalálkozót és a könyvek átvételét még két másik időpontban ismételjük meg, hogy mindenkinek jó legyen. Legalább is erre számítok 🙂

A könyvet most részletesen nem mutatnám be, hiszen erre van a könyv bemutató oldala, a videó, a próbafejezet és hamarosan tartalmi szempontból is elindítjuk a kampányt. Interjúk, beszélgetések a célból, hogy megismerhesd ezt a témát. Azt a témát, amitől ma már a céged megélhetése függ.

konyvfelepites
MBM – Tartalmi felépítés

Sokan azt gondolják, az üzletelés, az online marketing abból áll, hogy a különböző, rendelkezésre álló kommunikációs csatornákat, eszközöket, kapcsolatfelvételi lehetőségeket alkalmazzuk. Én azt állítom, hogy ez megváltozott és ezt, a könyvem 270 oldala mindegyikén – példákkal, sztorikkal – be is bizonyítom. Megmutatom, hogy ma már nem elég az eszközt ismerni, hanem tudni is kell azt használni. Hiszen nem elég, hogy hogyan vesszük fel a kapcsolatot, hogyan tárgyalunk, hogyan ülünk, de az sem mindegy a weboldalon jobb vagy bal oldalon van az információs dobozunk, millió apró részlet…elmondani is nehéz! Ezért írtam le 😉

A fenti ábra mutatja, hogy mely témakörökben kerestük meg azt, hogy mitől függ az üzleti siker? Hogyan lehetünk hatással a partnerünkre és a leendő ügyfeleinkre? Hogyan legyünk meggyőzőek, megnyerőek, hogyan érveljünk vagy éppen mitől függ az, hogy az ügyfél mellettünk dönt-e vagy sem?

Én évente >50 szakkönyvet vásárolok magyar nyelven és bizton állíthatom, hogy ma Magyarországon ez az egyetlen könyv, amely ennyire komplexen, gyakorlatiasan átadja ezt a fajta tudást. Ha valaki ennél jobb könyvet hoz a témában, annak visszaadom a könyv árát és elküldöm a családdal együtt egy wellness hétvégére – ennyire biztos vagy ebben!

Könyv átvétel, dedikálás, könyvvásár és közönségtalálkozó

konyvbemutato

A könyv átvétele, közönségtalálkozója, dedikálása a következő időpontban lesz Budapesten. Szeretettel várlak Téged, barátodat, partneredet, feleségedet! Nem készülök programmal, hiszen ez inkább közönségtalálkozó és dedikálás. Nem lesz irányított beszélgetés, nem lesz interjú, amit végig „kell” ülnöd, ellenben ha valamit mindenképpen megszeretnél kérdezni, akkor arra lesz lehetőség.

A helyszín:

Zipernowsky Tudományok és Művészetek Háza
Bartók Béla út 33., Budapest, Hungary, 1114, Facebook oldaluk

Az időpontok és a hozzá tartozó FB események adatlapja:

Ha a helyszínen vásárolsz a könyvből, az alábbi kedvezményeket kapod:

  • 1 db könyv: 4 500 Ft
  • 2 db könyv: 4 200 Ft / db
  • 5 db könyv: 3 990 Ft / db

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük