Mert csapatban jobb!olvasási idő 1 perc

Minden vállalkozás életében eljön az az idő, hogy rádöbben annak alapítója, hogy a feladatokat és szintúgy a sikereket is meg kell osztani, hogy a fejlődés ne álljon meg. Nem csak azért, hogy ne a nevéhez kössék a márkanevet, hanem, hogy sokkal hatékonyabban, sokkal koncentráltabban foglalkozzanak a csapat egyes tagjai a fejlesztéssel, szolgáltatással – no és a legfontosabbal: az ügyfelekkel. Ide jutott most el a Marketing112 is. Bővülünk, növekszik a csapatunk!

Új tagot jelentek be és ezúttal ez a poszt most nem is szól másról. Köszöntsétek szeretettel Nagy Zsoltot, akinek a bemutatkozása itt részletesen is elolvasható. Én csak annyit mondanék, hogy egy nagyszerű kkv piackutatási szakértő, akivel már sok projekten dolgoztam együtt; Az ő esetében is bizonyítsanak inkább a sorok és a számok – ahogy ezt már a Marketing112-nél megszokhattátok.

Zsolt érkezésével a blogolás is változik, az ő szakmai cikkeit Kedden és Csütörtökön olvashatjátok, én pedig Hétfőn, Szerdán és Pénteken érkezem az eddig megszokott minőségű szakmai írásokkal.

Mond el a világnak, mit gondolsz a cikk témájáról:

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ezt olvastad már?
Egy tipp, hogy ügyfeleid foglalásai meg is valósuljanak

Gordon Sinclair egy chicagói étterem tulajdonosa és jó üzleti (no meg marketing) érzékkel ellátott vállalkozó. Komoly problémát jelentett számára, hogy...

Close