Mert csapatban jobb!olvasási idő 1 perc

Minden vállalkozás életében eljön az az idő, hogy rádöbben annak alapítója, hogy a feladatokat és szintúgy a sikereket is meg kell osztani, hogy a fejlődés ne álljon meg. Nem csak azért, hogy ne a nevéhez kössék a márkanevet, hanem, hogy sokkal hatékonyabban, sokkal koncentráltabban foglalkozzanak a csapat egyes tagjai a fejlesztéssel, szolgáltatással – no és a legfontosabbal: az ügyfelekkel. Ide jutott most el a Marketing112 is. Bővülünk, növekszik a csapatunk!

Új tagot jelentek be és ezúttal ez a poszt most nem is szól másról. Köszöntsétek szeretettel Nagy Zsoltot, akinek a bemutatkozása itt részletesen is elolvasható. Én csak annyit mondanék, hogy egy nagyszerű kkv piackutatási szakértő, akivel már sok projekten dolgoztam együtt; Az ő esetében is bizonyítsanak inkább a sorok és a számok – ahogy ezt már a Marketing112-nél megszokhattátok.

Zsolt érkezésével a blogolás is változik, az ő szakmai cikkeit Kedden és Csütörtökön olvashatjátok, én pedig Hétfőn, Szerdán és Pénteken érkezem az eddig megszokott minőségű szakmai írásokkal.

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük