Minden ismerős meghívása facebook eseményre, rajongónakolvasási idő 2 perc

Amióta Facebook-kal is foglalkozunk szakértői szinten, rendszeresen jön elő a kérdés olvasóktól, ügyfelektől: „Hogyan tudom meghívni Facebook eseményre, oldal-rajongónak minden ismerősömet úgy, hogy ne kelljen manuálisan ujjfáradásig kattintgatni?„. Hát például így: ezzel a modullal.

A modult én a Google Chrome böngészőhöz kerestem és javaslom. Nálam ez azért van így, mert én Firefox -ot használok rendszeresen, és így mellette eltudom indítani párhuzamos szálon Chrome-ban az ismerősök invitációját – még akkor is ha közben Facebookon vagyok. Másrészt mindenképpen másik böngészőt érdemes használni egy ilyen invitációra, mert ha sok ismerősünk van, akkor az ismerősök kijelölése kis időbe telhet és persze fagyáshoz – ha ugyanazt a böngészőt használnánk.

A modul neve: Facebook Add All friends to Invite és itt töltheted le.

Összes facebook ismerős meghívása , minden ismerős meghívása egy kattintással.
Összes facebook ismerős meghívása , minden ismerős meghívása egy kattintással.

Minden Facebook ismerős meghívása innentől kezdve már gyerekjáték. Menj az oldal „Közösség építés” funkciójára vagy az események „Résztvevők meghívására”, a felugró ablakban görgesd le az ismerőseidet a legaljára és használd a böngésző eszköztárában található Add gombot. Röviden ennyi, ha használni fogod: Gratulálok, mert időt spórolsz vele és hatékony leszel!

Örülök, hogy itt vagy és örülök, hogy harmadik hete követed nyomon az újonnan elindult Marketing112 blog írásait nap, mint nap. A leglojális olvasóimat szeretném ezúton köszönteni, akik a hírlevélben is megkapják minden pénteken az írásaim linkjét, címét. Ők ezúttal a következő olvasók (e-mail cím részletek): srwtrade, pwolf, balogh1979, sarmasi.gizi, tankalaszlo, kedvencszervizem, teddy; Köszönöm, hogy itt vagytok Velem! Ha Te is szeretnél értesítőket kapni e-mailben, akkor iratkozz fel a jobb oldali mesterkurzusomra, amely 10 leckén keresztül tanít meg a 10 legfontosabb online marketing mesterfogásra!
.

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük