PHP programozót keresünk projekt munkáraolvasási idő 2 perc

Feladat:

x számú RSS csatornát szeretnénk beolvasni, amelyeknek a címét, domain nevét le kell majd tárolni (hogy tudjuk, mit olvastunk már be), minden mást nem fogunk tárolni róla. Viszont ezen x számú RSS csatornának be kell tudni olvasni a címét, bevezetőjét és a szövegét. Használható ingyenes RSS parser. Sőt, külön kérjük, hogy már egy elérhető kódot használjon a kivitelező.

A feladat második része, hogy a beolvasáskor a szövegben keresni kell egy szót, amit egy táblázatban adunk meg dinamikusan (elvehetünk, hozzáadhatunk). Hívjuk ezt kulcsszavaknak. Pl. „Audi”

international-programmer-day

Ha szerepel a kulcsszó a címben, a leírásban vagy a szövegben, akkor megvizsgálja az egész szöveget egy másik táblázat szókészlete szerint, és ha az ott szereplő szó megtalálható a szövegben, akkor a megadott pontszámmal növeli vagy csökkent a kulcsszó aktuális értékét. Pl a hírben ez a szó található meg: „menő Audi”, akkor az +1 pont az „Audi” kulcsszónak.

Ha több, a táblázatban található szó megtalálható a szövegben, akkor a kulcsszó értéke ezen szavak pontszámainak szummája. A kulcsszavak, aktuális pontszámaikkal a táblában tárolódnak, de egy log jellegű táblázatban letároljuk, hogy mely RSS hír alapján változott az értéke és milyen pontszámmal.

A fenti művelet nem minden letöltéskor fut le, hanem napi x alkalommal egy cron feladatban.

Jelentkezés:

Itt, a munkadíj és a kivitelezési idő megjelölésével. Referencia megjelölése előny!

Egyéb:

A forráskód ne legyen kódolva, és megjegyzésekkel legyen ellátva. Részletes brief megegyezés után.

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük