Rólunk

A Marketing112

A Marketing112 marketing tanácsadással, marketing kivitelezéssel és marketing felülvizsgálattal foglalkozó marketing ügynökség. Elsődleges profilunk ügyfeleink éves marketingterveinek elkészítése, és azok (igény szerinti) megvalósítása illetve koordinálása. Ügyfeleink elsősorban a mikró-, kis- és középvállalkozások, de rendszeresen dolgozunk nemzetközi területen, nagyvállalatoknak vagy hazai médiaügynökségeknek.

A Marketing112 hitvallása, hogy a legfontosabb az ügyfél, az ő céljai, az ehhez rendelkezésre álló pénztárcája, és marketing jellegű befektetéseinek megtérülése. Partnereinkkel, alvállalkozóinkkal azon dolgozunk, hogy ügyfeleink sikeresebbek, (el)ismertebbek, hitelesebbek legyenek, és hogy két lépéssel mindig a konkurens előtt, de a folyamatosan változó fogyasztói igényekkel szinergiában járjanak. A Marketing112 oktatási üzletága az Akadémia112, éves nagy rendezvénye a Magyar Marketing Fesztivál, amely a hazai marketingtrendeket mutatja be a magyar Kkv-szektornak.

Weboldalunk: www.marketing112.hu, Felhasználható logók itt.

Miklovicz Norbert
cégvezető, kkv-marketing-stratéga

Miklovicz Norbert kisvállalati marketing szakértő és marketing stratégaKisvállalati marketingszakértőként azon dolgozom, hogy a magyarországi kis- és középvállalkozások marketingről alkotott véleménye megváltozzon. Álmaimban minden vállalkozásnak van írott éves marketingstratégiája, szükség szerint automatizált marketingrendszere, ügyfélszerző és -megtartó folyamatai, mérik tevékenységük hatékonyságát és rendszeresen veszik igénybe marketing-tanácsadó szolgáltatásait. A Marketing112-t azért alapítottam, hogy a hetente több alkalommal frissített marketingblog publikációin és szakkönyvein keresztül hozzájáruljak ehhez, és teljes körű kisvállalati marketingszolgáltatásaink által elérhetővé tegyem ügyfeleink céljait.

Célom és küldetésem, hogy segítségemmel a te vállalkozásod ismert és népszerű legyen, mely képes hatékonyan új ügyfeleket szerezni, azokat nagy arányban megtartani és lojálissá tenni. Kell ennél több? 🙂 Ügyfeleim hazai és nemzetközi kis- és középvállalkozások a piac legkülönbözőbb szegmenseiből.

Marketing112 mellett alapítója vagyok az Akadémia112-nek, Magyarország egyik legdinamikusabban növekvő kis- és középvállalati, marketingszakmai és üzleti tréning vállalkozásának, mely minden hónapban szervez mesterkurzusokat, 100% gyakorlatra épülő, emelt szintű tréningeket .

Ismerd meg jobban Norbit! (interjú)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük