keresőoptimalizálás, linképítés, PR cikk elhelyezés

Keresőoptimalizálás (SEO)

Az egyik legjobb kisvállalati befektetés a Google keresőoptimalizálás. Engedd, hogy a keresők élére repítsünk!

A Marketing112 vállalja, hogy vállalkozásod weboldalát keresőoptimalizálja, azaz a Google találati listájában jobb helyezésbe hozza, ezáltal a vállalkozásod honlapja több látogatót generál.

Mit jelent a keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás (search engine optimization, SEO) a weblap keresőmotorokban való megjelenésének optimalizálását jelenti organikus, vagyis nem fizetett keresési eredmények esetén. Általánosságban elmondható, hogy a találati oldal minél előkelőbb helyén látható a weboldalad (ideális esetben a top 3 pozícióban), és minél többször jelenik meg egy oldal a találati listában, annál több látogatást szerzel a kereső felhasználóitól.

A cél tehát minél előrébb juttatni weboldaladat a Google keresőben, ezzel minél több látogatót szerezni weboldaladnak, az üzletednek.

Minőségi, sikerdíjas linképítési szolgáltatásunkkal elérheted, hogy weboldalad a Google kereső találati listájában az első oldalon, de akár az első 3 találat között legyen. A Google a magyar piacon a piacvezető keresőprogram, az internetezők több mint 90%-a ezen keresi a vásárolni kívánt terméket, szolgáltatást. Aki nincs az első oldalon, bizony valós megrendelés(ek)től eshet el. Linképítési szolgáltatásunk sikerdíjas, így csak a minőségi működésű kihelyezett linkek és PR-cikkek után fizet.

A kulcsszó meghatározásában és a profi szövegírásban tapasztalt munkatársaink segítenek.

Mi a jelentősége a keresőoptimalizálásnak?

Számos előnye van, felsorolunk néhányat:

  • Több bevétel
  • Több látogató
  • Egyszer dolgozunk vele, utána évek múlva is hozza a látogatókat.
  • A cég elismertségét, presztizsét növeli.
  • Szakértői státuszt növeli webáruházaknak és szolgáltatóknak egyaránt.

Weboldal keresőoptimalizálása

Ahhoz, hogy a későbbi linképítési és keresőoptimalizálási tevékenységünk sikeres legyen, megfelelő alapokkal kell rendelkeznünk. Ismernünk kell a Google ajánlásait és a weboldal-optimalizálás legjobb gyakorlatát.

A weboldali keresőoptimalizációt onsite keresőoptimalizálásnak is hívjuk.

Erre ajánljuk a weboldal (onsite)-keresőoptimalizálás (kulcsszó-optimalizálás) szolgáltatásunkat, amely arról szól, hogy weboldaladnak minden aloldalát a megfelelő kulcsszavakkal, META-adatokkal (pl. cím, leírás) látjuk el minden egyes aloldalra akár teljesen újat, egyedit írva. Ez a weboldal finomhangolásának egyik legkörülményesebb, legalaposabb munkafázisa, de érdemes végigcsinálni, hiszen később többszörösen megtérül, ha keresőoptimalizálással vagy kattintás alapú hirdetésekkel (pl. AdWords hirdetések) foglalkozunk.

Az onsite keresőoptimalizálás keretében egy írásos jelentés is készül az oldal állapotáról, és ajánlásokat teszünk a jövőbeni hatékony keresőoptimalizálásra

Prémium linkek építése, PR-cikkek elhelyezése

A linképítés az egyik leghatásosabb keresőoptimalizálási eszköze annak, hogy weboldalunk bejövő linkjeit növeljük, ezáltal azokat a Google fontosabbaknak észlelje. De ez önmagában még nem elég. Partnereinknek köszönhetően képesek vagyunk ma már több mint 100 minőségi, magas PageRank-ú partneroldalon PR-cikket elhelyezni. Ebben szerepelhet a weboldalad címe, és nagymértékben megerősítheti weboldalad bizalmi indexét, Google-megítélését. Partnerhálózatunk bevált webhelyeire pedig prémium linkek építését is vállaljuk.

A PR-cikkek elhelyezésén kívül további mesteri trükkjeink vannak arra, hogy hosszú távra bebiztosítsuk weboldaladat az adott kulcsszóra, ezzel pedig új látogatókat és vásárlókat generálhatsz.

A linképítést és a PR-cikk-elhelyezést offsite keresőoptimalizálásnak is nevezik, mert ezek a tartalmak az oldalon kívül helyezkednek el (ezért off), így mutatnak a weboldalad releváns aloldalaira.

A linképítést, a PR-cikk-elhelyezést kizárólag 3, 6, 12 hónapos együttműködés keretein belül végezzük, hiszen a weboldalad  sikeres optimalizálása nem 1-2 héten belül eredményt hozó folyamat.

Mindegyik link- és PR-cikk-csomag garantált linképítést jelent, azaz csak akkor fizetsz nekünk, ha már felkerült az adott oldalra a link vagy a PR-cikk.

Keresőoptimalizálás menete a Marketing112-nél

Néhány egyszerű lépésben össze lehet foglalni, hogy mire számíthatsz már az érdeklődés fázisától kezdve.

1, Telefonos vagy emailes kapcsolatfelvétel esetében néhány fontos információra lesz szükségünk. pl. Weboldal neve, elvárásaid, elképzeléseid

2, Időpont egyeztetés egy telefonos konzultációra, amikor minden részletet megbeszélünk.

pl. Milyen lehetőségeket látunk SEO szempontból? Milyen hiányosságok, hibák szorulnak javításra? Mire számíthatsz, hogyha megbízol minket?

Tehát minden kérdésedre választ kapsz, hogy meg tudd hozni a döntésedet.

3, A telefonos konzultáció után árajánlat küldése.

4, Az árajánlat átbeszélése, kérdések, részletek tisztázása.

5, Együttműködés megkötése.

Minden esetben megbízási szerződést írunk alá és számlával elszámolunk.

Mennyibe kerül a keresőoptimalizálás?

Töltsd le a Marketing112 hivatalos árlistáját, és tájékozódj a keresőoptimalizálás (SEO) mint szolgáltatás díjairól!