Telemarketing, telefonos értékesítés szolgáltatás

Telemarketing

Lépj ki az online marketing világából, és indítsd el értékesítési folyamataidat telefonon keresztül is!

Telemarketing szolgáltatásunkat azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, amelyeknél a termék, illetve a szolgáltatás célközönsége megszólítható telefonhívással. Ez esetben a telefonos értékesítés jó kiegészítő eszköz lehet az online kommunikációs csatornák (pl. e-mail, közösségi média) mellett. A Marketing112 szakértői segítenek Önnek abban, hogy a telemarketing mint marketingkommunikációs tevékenység az Ön termékénél, szolgáltatásánál sikeresen használható-e.

Telemarketing szolgáltatásunk három pilléren nyugszik:

 • célközönség felkutatása,
 • érdeklődők szerzése a termékre, releváns adatbázis építése,
 • értékesítés.

A telefonos értékesítés során hideg- és (ha a megrendelő ügyféllistát biztosít) meleglistákkal dolgozunk, és a termék értékesítését több lépcsőben készítjük elő. Telemarketingscriptjeinket (a telefonálás forgatókönyvét) úgy készítjük el, hogy a lehető legnagyobb arányban történjen konverzió: adatgyűjtés, ajánlatkérés vagy vásárlás.

Telemarketinges csapatunk tapasztalt, többéves call centeres háttérrel rendelkező értékesítők, akik alkalmazkodni tudnak minden szituációhoz, minden ügyféltípushoz.

„Hideglista”: a hívott fél nem ismert a cég számára. Egy külső szolgáltató adatbázisából vagy saját kutatásból szerzett adatok alapján keressük meg. Szolgáltatásunk egyik fő célja, hogy marketingmegoldásaink révén a hideglista elemeit egy meleglistára gyűjtsük úgy, hogy a hívott fél elégedett és nyitott legyen a további megkeresésre.

„Meleglista”: a hívott fél ismert a cég számára, és a hívott félnek sem lesz új, idegen a cég megkeresése. Általában a meleglistákon hatékonyabban lehet értékesíteni.

Akár már holnap beindíthatod a telemarketinget!

A szolgáltatás egyszerű és gyors: előzetes megbeszélés és igényfelmérés után felkutatjuk a célközönséget, elkészítjük az értékesítő telemarketingscripteket, skálázzuk az erőforrást, kitűzzük a célokat, szerződünk, és máris indulhat a telefonos értékesítés.

Csak annyit fizetsz, amennyi ügyfelet elértünk. Mindez technikai befektetés nélküli, kontrollálható és kiszámítható költséget jelent cégednek. A hívásokról pontos precíz riportot is biztosítunk. A telemarketingscriptet (az értékesítés forgatókönyvét) folyamatosan finomítjuk, fejlesztjük a tapasztalat és a konverzió ismeretében.

Telemarketing szolgáltatásunk legfőbb előnyei:

 • neked semmilyen technikai beruházás nem szükséges, mindent mi adunk hozzá,
 • profi, többéves telemarketinges tapasztalattal rendelkező kollégákat biztosítunk a projektre,
 • felkutatjuk a célközönségedet, vagy az általad biztosított (pl. ügyfél-) listából dolgozunk,
 • csak az elvégzett hívások után fizetsz,
 • a költségeket te szabod meg, így kontrollálhatóvá és tervezhetővé válik az értékesítés.

Nem csak telefonos értékesítés!

A tévhittel ellentétben a telemarketing nem csak értékesítésre használható. Ügyfeleink kérésére – a telefonos értékesítésen kívül – az alábbi szolgáltatásokat is vállaljuk telefonon keresztül:

 • piackutatás, közvélemény-kutatás,
 • elégedettségmérés a vásárlók körében,
 • időpont-egyeztetés az üzletkötők számára,
 • időpont-egyeztetés az ügyfeleknél (meleglista)

Mennyibe kerül a telemarketing szolgáltatás?

Töltsd le a Marketing112 hivatalos árlistáját, és tájékozódj a telemarketing/telefonos értékesítés mint szolgáltatás díjairól!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük