Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

A Marketing112.hu üzemeltetője: Miklovicz Norbert EV. Adószám: 72973325-1-33, székhely és postacím: 2316 – Tököl, Csokonai u. 60/A.

Felhasználási feltételek

www.marketing112.hu , www.m112.hu, www.meggyozeskonyv.hu, www.marketingfesztival.hu honlapokon (továbbiakban HONLAPOK) található tartalom (ideértve: cikkek, tanulmányok, egyéb írások, grafikai elemek, szövegelemek, elektronikus könyvek, forráskódok) a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján, azoknál feltüntetett szerzők szerzői jogi oltalma alá eső alkotásai. Ezen szerzői jogokkal kapcsolatos mindennemű felhasználási és hasznosítási jogokkal Miklovicz Norbert EV, mint JOGTULAJDONOS rendelkezik.

A tartalom felhasználáshoz (kivéve az oldalon elhelyezett megosztó és lájkoló gombokkal való továbbküldéséhez) JOGTULAJDONOS kifejezett, előzetes írásbeli engedélye szükséges. Ideértve kifejezetten, de nem kizárólag az egészben vagy részletekben történő többszörösítés, másolás, átdolgozás, terjesztés vagy nyilvános előadás esetét.

Mindennemű másolás, a tartalmak szerzői jogának megsértése, a jogsértő magatartást elkövető számára díjfizetéssel jár. Ideértve kifejezetten, de nem kizárólag azon eseteket, amikor a szerző szellemi termékét a másolás során sajátként tünteti a jogsértő. A díjfizetés mértéke: 10 000 Ft/nap+Áfa

A felhasználási feltételek be nem tartása, illetve bármilyen jogosulatlan felhasználás esetén JOGTULAJDONOS az összes rendelkezésre álló jogérvényesítési eszközt igénybe veszi.

JOGTULAJDONOS nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért. Felhasználónak minden esetben ismernie kell a rá vonatkozó  jogi előírásokat – ez nem JOGTULAJDONOS jogkörébe tartozik. Így a honlapon található bármilyen tippet, ötletet, elgondolást, javaslatot bárki csak a saját felelősségére használhatja.

Az ingyenes anyagokról

A HONLAPOK oldalainak megnyitásával elfogadod az itt felsorolt feltételeket. Kérlek, amennyiben nem értesz egyet az alábbiakkal, ne nyisd meg az oldalakat!

  1. A felhasználó elfogadja, hogy az ingyenesen elérhető tanulmányokról, írásokról, e-könyvekről, hanganyagokról, videó anyagokról, és minden egyéb anyagról nem készít illegális másolatokat
  2. Tudomásul veszi, hogy az anyagot térítésmentesen kapja, így az ingyenes anyagokkal kapcsolatban nem él panasszal, a szerzőre nézve negatívan semmilyen fórumon nem nyilatkozik.
  3. Tudomásul veszi, hogy a levelezési adatbázisba önszántából iratkozott fel (regisztrált), így azt nem tetszése esetén – de semmilyen egyéb esetben – sem jelöli meg kéretlen levélként.
  4. A kapcsolattartás során felhasználó bármikor egyetlen, az elektronikus levelekben található leiratkozás linkre kattintással törölheti magát. A felhasználó e-mail-ben és postai úton is kérheti az adatbázisból való törlését a megfelelő adatai megjelölése mellett.

Jogi és adatkezelési nyilatkozat

Az oldal használata során a JOGTULAJDONOS részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvények rendelkezései szerint kezeli, azokat harmadik fél számára nem adja át.

A HONLAPOK, illetve az azt működtető JOGTULAJDONOS (adatkezelő) a honlapon nyújtott bizonyos szolgáltatások igénybevételét előzetes regisztrációhoz köti.

A regisztráció során olyan adatok megadását kérjük, amelyek a vonatkozó jogszabályok szerint személyes adatnak minősülnek. Az adatkezelő a honlapon a felhasználó által megadott minden adatot a személyes adatok kezelésére vonatkozó mindenkor hatályos magyar és EU-s jogszabályokat betartva kezeli.

Az adatkezelő a honlapon gazdasági szervezeteknek, vállalkozásoknak szóló, számukra hasznos információkat tesz közzé, így a regisztrált felhasználókat, mint a számukra küldendő üzenetek címzettjét, nem tekinti természetes személynek.

A regisztráció során a marketing112.hu honlap látogatójától az alábbi adatok megadását kérjük: név, email cím, cégnév, munkakör, számlázási cím, postázási cím, titulus. A regisztráció bármikor megszüntethető a kiküldött e-mail üzenetek mindegyikében megtalálható leiratkozási linkre kattintva.

A regisztráció során megadott adatok módosítása a kiküldött e-mail üzenetek mindegyikében megtalálható adatmódosítás linkre kattintva végezhető el.

A felhasználó a te(@)marketing112.hu e-mail címre küldött üzeneten keresztül kérhet felvilágosítást a személyes adatairól, az adatkezelés jogalapjáról és céljáról.

A regisztráció során a felhasználó kifejezett hozzájárulását adja a személyes adatai következő célú felhasználásához:

  • hírlevél és blogértesítő küldése a megadott email címre
  • saját termékek és szolgáltatások népszerűsítése
  • értékesítési célú üzenetek, kampányok bonyolítása
  • évente több alakalommal más, a regisztrált látogatót esetlegesen érdeklő, számára hasznos – ingyenes, és olykor fizetős – termékek vagy szolgáltatások népszerűsítése, ajánlása

Marketing112.hu az adatvédelmi nyilvántartásba bejelentkezett. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-66651/2013

30 napos ingyenes marketingtanfolyam