Ukrán kisvárosból indult, ma 6 országban van jelen – marketing esettanulmányolvasási idő 2 perc

A cég első embere Yuri Sinitsa (képen), ő a COLLAR, a háziállat termékek gyártójának alapító- vezérigazgatója. A cég fő küldetése a háziállatok és az emberek boldoggá tétele. Ügyfeleik a világ minden tájáról származó háziállat tulajdonosok, akik szeretik az innovatív megoldásokat négylábú szeretteik számára.

Yuri tinédzser korában fogadta örökbe az első kiskutyáját és szeretett volna neki egy jó minőségű nyakörvet. Szülővárosában, Csernigovban természetesen nem voltak még ilyen termékek. Saját maga készített egyet, majd az ismerősei kérdezgették, hol lehet ilyet kapni? Adott volt a kereslet és a piaci rés. Gyorsan fejlődtek, de átlépve a városhatárt és szerencsét próbálva a fővárosban (Kijev) nem várt akadályokba ütközött.

Persze Yuri erre is megoldást talált, tudatos stratégiával nem csak ezt az akadályt oldotta meg, de a nagy pénzügyi válságot is sikerült átvészelniük. A mai napig ez az egyik fő stratégiájuk.

Rendszeresen olvas könyvet, határozott véleménye van arról, hogy egy cégvezetőnek hogyan kell gondolkoznia és működnie, ezt meg is ossza az olvasókkal, hiszen ennek köszönheti ő is, hogy a kis ukrán városból ma már egy világszinten mérvadó céget képvisel a kutya felszerelések piacán.

Érdekelnek az esettanulmány részletei?

Ha szeretnéd elolvasni Yuri történetét és részletes üzleti- és marketing esettanulmányát, akkor fizess elő a 10 PERC ÜZLET -re, ahol nem csak a fenti kérdésekre kapsz választ, hanem hozzáférést kapsz a teljes marketing- és üzleti tudásforráshoz és eszköztárhoz.

Havi 3000 Ft-ért hozzáférést kapsz 50+ üzleti könyv alapján készült önfejlesztő hanganyaghoz, 30+ marketing- és üzleti videóhoz, 3000+ poszt ötlethez, 50+ kipróbált és működő marketing eszköz linkjéhez és sikersztorikhoz, üzleti ötletekhez is – olyanokhoz, mint ez itt fent. Minden modulban havonta növeljük a tartalmat, így egy állandó marketing- és üzleti tudásforráshoz, eszköztárhoz jutsz. Érdemes sietni, mert hamarosan havi 4990 Ft-ra emeljük a havi díjat.

Related Posts