Marketing konzultáció

Egyik legfontosabb és legnépszerűbb szolgáltatásunk az ügyfelekkel történő személyes marketing-tanácsadás, marketingkonzultáció. Ezt azoknak a cégeknek/vállalkozóknak ajánljuk, amelyek/akik egy konkrét problémával, marketingeszközzel vagy -módszerrel, esetleg egy aktuális marketingkampány során előforduló problémával kapcsolatban kérik ki véleményünket.

Hol és hogyan kerül sor a személyes marketing-tanácsadásra?

Ezek a megbeszélések általában az ügyfeleink székhelyén vagy telephelyein történik. A szóbeli vagy írásos megrendelésed után egy személyre szabott kérdéssort küldünk Neked, amely segítheti a beszélgetésünk hatékonyságát, a tanácsadói díj átutalása után pedig időpont-egyeztetés történik.

Természetesen Te is készülhetsz bármilyen kérdéssel. Mondd el problémáidat, és 1-2 óra alatt garantáltan előremutató, eredményhez vezető tanácsokat  adunk Neked!

A személyes marketing-tanácsadást a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével rendelheted meg írásban. Válaszképpen elküldjük az állapotfelmérő kérdőívet, hogy még felkészültebben érkezhessünk a megbeszélésre, és az általános kérdésekkel ne töltsük azt az értékes időt, amelyiket a Neked szól személyre szabott tanácsokkal is tölthetjük .

Mennyibe kerül a személyes marketing-tanácsadás?

A személyes marketing-tanácsadás óradíj alapú, az első óra előre fizetendő. Ha a találkozó nem Budapesten történik, akkor utazási költséget is felszámolunk, kilométerenként 65 Ft-ot.

A személyes marketing-tanácsadás díja:

  • Szerződött partnereknek (legalább havi 3 óra tanácsadás, 3 hónapig) : 10 000 Ft + ÁFA/óra egységesen.
    .
  • Nem szerződött partnereknek (egyszeri): 25 000 Ft + ÁFA / óra. Telefonon: 15 000 Ft + ÁFA / 60 perc.

Az óradíj keretszerződéssel és kiemelt ügyfeleknek kedvezményesebb.

Fix díjas, személyes marketing-tanácsadások:

  1. Cég-, márka- és/vagy szolgáltatás márkanév tanácsadás: Kitaláljuk a márkanevedet és olyan márkanevet javaslunk, amit jogilag és marketing szempontból is leellenőriztünk. Minimum 15 márkanevet és szlogent ajánlunk Neked, abból kell csak választanod. A szolgáltatás ára: 75 000 Ft + ÁFA.

Kérjen ajánlatot, rendeld meg!

weboldal audit , marketing audit , online marketing audit , marketing tanácsadásMiklovicz Norbert
ügyvezető, KKV marketing szakértő
Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltése, Ajánlatkérés
info@marketing112.hu, +36 70 8815-112

Neki már segítettünk:

Czagány Alexandra, A Womanity Magazin alapítója

A Womanity Magazin 10 hónapja indult. Médiadíjas koncepciójának egyik fontos eleme a rendezvényszervezés. Másfél héttel a harmadik, nagyszabású eseményünk előtt kerestük fel Norbertet, abban kértük a segítségét, hogyan tudnánk releváns közönséghez eljuttatni a rendezvény hírét. Az egy órás tanácsadás alatt olyan instrukciókat, tanácsokat, ötleteket kaptunk, melyekkel alig 10 nap alatt megtripláztuk a jegyeladást. Nem fizettünk vagyonokat a profi tanácsadásért, mégis szakmai segítséget, eredményes útmutatást kaptunk 60 perc alatt. Az eseményen végül több, mint 600-an vettek részt.

Jamrik Márta, Master Franchise LCF Clubs Hungary Magyarországi Központ, www.vidamangol.hu

“Norbertet az évente megrendezendő franchise partnereinknek tartandó konferenciára kértük fel. Felkészültségével, előadásának gyakorlatiasságával maximálisan elégedettek voltunk. Több céggel is dolgoztunk már, de Norbert messze menőkig a leghasznosabb segítséget nyújtotta nekünk. Látszik, hogy nem csak oktatja, hanem valódi tapasztalattal is bír. Bízom benne, hogy segítségével még sikeresebbek lesznek partnereink a jövőben. Mindenkinek ajánlom, hogy Norbertet, és a Marketing112-t válassza céges tréningjéhez. Csalódni nem fog, az biztos!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.