Marketing konzultáció

Egyik legfontosabb és legnépszerűbb szolgáltatásunk az ügyfelekkel történő személyes (vagy igény esetén online) marketing-tanácsadás, marketingkonzultáció. Ezt azoknak a cégeknek/vállalkozóknak ajánljuk, akik egy konkrét problémával, marketingeszközzel vagy -módszerrel, esetleg egy aktuális marketingkampány során előforduló problémával kapcsolatban kérik ki véleményünket.

Hol és hogyan kerül sor a személyes marketing-tanácsadásra?

Ezek a megbeszélések általában az ügyfeleink székhelyén vagy telephelyein történik. (Igény esetén a tanácsadás történhet online, ZOOM-on keresztül is.) A szóbeli vagy írásos megrendelésed után egy személyre szabott kérdéssort küldünk Neked, amely segítheti a beszélgetésünk hatékonyságát, a tanácsadói díj átutalása után pedig időpont-egyeztetés történik.

Természetesen Te is készülhetsz bármilyen kérdéssel. Mondd el problémáidat, és 1-2 óra alatt garantáltan előremutató, eredményhez vezető tanácsokat  adunk Neked!

A személyes marketing-tanácsadást az info {kukac} marketing112 {pont} hu e-mail címre küldött levéllel vagy a +36 70 340 6445 -es telefonszámon rendelheted meg. Válaszképpen elküldjük az állapotfelmérő kérdőívet, hogy még felkészültebben érkezhessünk a megbeszélésre, és az általános kérdésekkel ne töltsük azt az értékes időt, amelyiket a Neked szól személyre szabott tanácsokkal is tölthetjük .

Mennyibe kerül a személyes marketing-tanácsadás?

A személyes marketing-tanácsadás óradíj alapú, az első óra előre fizetendő. Ha a találkozó nem Budapesten történik, akkor utazási költséget is felszámolunk, kilométerenként bruttó 60 Ft-ot.

A marketing-tanácsadás, konzultáció díja:

  • Szerződött partnereknek (legalább havi 3 óra tanácsadás, 3 hónapig) : 15 000 Ft + ÁFA/óra egységesen.
    .
  • Nem szerződött partnereknek (alkalmi): 35 000 Ft + ÁFA / óra.

Az óradíj keretszerződéssel és kiemelt ügyfeleknek kedvezményesebb.

Nekik már segítettünk:

Czagány Alexandra, A Womanity Magazin alapítója

A Womanity Magazin 10 hónapja indult. Médiadíjas koncepciójának egyik fontos eleme a rendezvényszervezés. Másfél héttel a harmadik, nagyszabású eseményünk előtt kerestük fel Norbertet, abban kértük a segítségét, hogyan tudnánk releváns közönséghez eljuttatni a rendezvény hírét. Az egy órás tanácsadás alatt olyan instrukciókat, tanácsokat, ötleteket kaptunk, melyekkel alig 10 nap alatt megtripláztuk a jegyeladást. Nem fizettünk vagyonokat a profi tanácsadásért, mégis szakmai segítséget, eredményes útmutatást kaptunk 60 perc alatt. Az eseményen végül több, mint 600-an vettek részt.

Jamrik Márta, Master Franchise LCF Clubs Hungary Magyarországi Központ, www.vidamangol.hu

„Norbertet az évente megrendezendő franchise partnereinknek tartandó konferenciára kértük fel. Felkészültségével, előadásának gyakorlatiasságával maximálisan elégedettek voltunk. Több céggel is dolgoztunk már, de Norbert messze menőkig a leghasznosabb segítséget nyújtotta nekünk. Látszik, hogy nem csak oktatja, hanem valódi tapasztalattal is bír. Bízom benne, hogy segítségével még sikeresebbek lesznek partnereink a jövőben. Mindenkinek ajánlom, hogy Norbertet, és a Marketing112-t válassza céges tréningjéhez. Csalódni nem fog, az biztos!”