Marketing- és üzleti könyveink

Meggyőzés, befolyásolás, megnyerés – az üzleti életben

Meggyőzés, befolyásolás, megnyerés - az üzleti életbenA “Meggyőzés, befolyásolás, megnyerés – az üzleti életben” című könyvem elkészülését a marketing pszichológia iránti szeretetem és a téma iránt szűnni nem akaró kíváncsiságom vezérelte. A közel 8 hónap alatt megírt könyvről úgy gondolom, hogy a mai napig hiányt pótló alkotás, mert marketing pszichológia, neuromarketing, vásárlói viselkedéstan témákban még nem született olyan komplex, magyar nyelvű mű, mint ez.

A könyv 2013-ban jelent meg saját kiadásban (könyvesboltokban nem kapható) és ma már több, mint 10 000 példányban kelt el. 270 oldalas, igényesen szedett és kidolgozott, kellemes fogású könyv.

A sokak szerint csak “meggyőzés könyvnek” hívott mű, sokak szerint alapmű a témában. A fizikai példányok már elfogytak, viszont közkívánatra elektronikus formában még megvásárolható.

A könyv széles körben dolgozza fel a marketing pszichológia és a neuromarketing témáját. Hazai, kis- és középvállalati példákon mutatja meg, hogy:

  • milyen pszichológiai hatások érhetik a vásárlót online- és offline világban?
  • milyen előadás- és tárgyalás alatti befolyásolási, meggyőzési technikák léteznek?
  • hogyan működik a testbeszéd, mit kommunikálunk az öltözetünkkel?
  • milyen telefonos- és milyen e-mailes kommunikációs trükkök vethetőek be a siker érdekében?

és még számos példával szolgál annak érdekében, hogy profi és etikus(!) meggyőző/befolyásoló szakemberekké váljunk. A könyv egyik fő célja, hogy mindezen technikákat a jelenleg is minket körülvevő eszköztárra építve tanítsa meg. A gyakorlati példákon rádöbbenhetünk, hogy mind ezidáig mennyi pénzt hagytunk az asztalon ezen ismeretek hiányában.

Kattints a lenti linkre, fizesd ki online és azonnal olvashatod is:

Vásárold meg a könyvet elektronikus (PDF) formátumban 4990 Ft-ért

Neuromarketing

Neuromarketing e-bookA “Neuromarketing” című e-könyv témájában a “Meggyőzés, befolyásolás, megnyerés – az üzleti életben” című folytatása, de attól teljesen elkülönülő alkotás. A könyv célja, hogy sokkal mélyebbre menjenk a neuronok és a hormonok (leginkább a Dopamine, Endorphin, Oxytocin és a Serotonin) világába. Tudományos megközelítéssel magyarázza meg azokat az élethelyzeteket, amelyekkel amúgy minden nap találkozunk. Mikor lépnek működésbe a hormonok a vevő agyában például, és milyen reakciót váltanak ki az egyes neuromarketing-kommunikációs elemek? Egyáltalán hogyan idézhetjük elő, hogy a tudatalatti beinduljon, működésbe lépjen és mindezt hogyan fordítsd a saját hasznodra?

Az e-book 2016-ban jelent meg és kizárólag elektronikus könyvként vásárolható meg. Előnye, hogy a frissítéseket mindig elküldjük az olvasóknak díjmentesen

  • Olyan érdekességeket kutat az elektronikus könyv, hogy milyen összefüggésben van a tapintás a kialkudható árral?
  • Hogyan lehet igazán hatásos reklámcímeket írni?
  • Neuromarketing szempontjából milyen 3 fő vásárlói típus létezik és hogyan kezeld őket?
  • Hogyan dönti el az olvasód, hogy mit oszt meg online?

Erre és sok minden másra választ adunk az e-bookban. Olyan tudást adunk ezzel az e-bookkal az olvasó kezébe, amely még nemzetközi szinten is alig ismert. Alkalmazása a magyarországi kis- és középvállalkozások körében többnyire fekete folt.

Kattints a lenti linkre, fizesd ki online és azonnal olvashatod is:

Vásárold meg a könyvet elektronikus (PDF) formátumban 3990 Ft-ért.