Marketing terv sablon

A marketingtervezés talán a legfontosabb feladata egy vállalkozásnak. Év elején marketing tervet készítenek, év közepén marketing tervet felülvizsgálnak, az év végén pedig a következő évi marketing tervet készítik elő. Ezért úgy gondoltuk, hogy a mai napig több nagy sikert aratott marketing terv sablonunkat rendszeresen frissíteni fogjuk.

A Marketing112 a kis- és középvállalkozások marketingtervezője. Szolgáltatásunk piramisunk három szintből áll:

 • Marketing terv sablon – ingyenesen letölthető marketing terv váz : Azoknak ajánljuk, akik tudják, hogy mit írjanak a marketing tervükbe, de egy szabványos marketing terv vázba kívánják elhelyezni. Ingyenes.
  .
 • Marketing Audit 2013 – Rendszeresen frissített marketing terv önellenőrzési csekklista : Azoknak ajánljuk, akiknek nincsen marketing tervük, és az ellenőrző kérdések és az előbbi marketing terv sablon alapján szeretnék felépíteni vagy azoknak, akiknek van már marketing tervük, de egy komplett, megbízható ellenőrző lista alapján felül szeretnék vizsgálni. Itt vásárolhatja meg!
  .
 • Marketing terv készítése – Projektdíjas szolgáltatásunk : Részletekről itt olvashat!

Kinek hasznos ez a marketing terv sablon?

Marketing terv sablonunkat azoknak ajánljuk, akik tisztában vannak a marketing terv tartalmi részével, csak a pontos marketing terv vázát nem ismerik vagy akik megvásárolták a Marketing Audit 2013 nevű marketingtervezési csekklistánkat és saját maguk szeretnék a marketing tervüket elkészíteni.

A gazdasági társaságok mellett nagyon sok egyetemi, főiskolai hallgató használja marketing terv sablonunkat, egyes felsőoktatási intézményekben ajánlott sablon – erre nagyon büszkék vagyunk és örülünk, hogy segíthetünk!

Ingyen letölhető marketing terv sablon

Ingyenesen letölthető marketing terv sablon

Miért van szükséged marketing tervre?

 1. Akkor valósíthatod meg céljaidat, ha azokat tervszerűen feladatokra és mérföldkövekre bontos le és egy profi marketing tervben foglalsz össze!
  .
 2. Mert egy marketing terv feketén-fehéren definiálja, hogy mikor – hol – hogyan – mekkora költséggel kell tenned célod elérése érdekében.
  .
 3. Mert egy marketing terv egy tökéletes útmutató a cég minden munkatársának!.

Figyelem! A Marketing112 határozottan nem javasolja, hogy egy vállalkozás marketing terv nélkül kezdje meg piaci szereplését. Marketing tervezés nélkül szinte biztos a bukás, a csőd. Éppen ezért örömmel mutatjuk be az ingyenesen letölthető marketing terv sablon -t, speciálisan kis- és középvállalkozások számára.

Ez  marketing terv sablon alkalmas mind offline – mind pedig online marketing tervezésre:

Töltsd le a marketing terv sablont, és most olyan márkaépítési sztorikat és esettanulmányokat küldünk, melyben betekintést nyerhetsz hazai- és világmárkák marketing terveibe, marketing stratégiáiba: Volvo, Pöttyös Túró Rudi vagy a Tisza Cipő.

30 napos ingyenes marketingtanfolyam