Kkv Marketingesek Lapja

A magazin az első olyan Kkv marketing- üzleti magazin Magyarországon, amit egy, elsődlegesen kis- és középvállalkozásoknak termékeket és szolgáltatásokat kínáló tanácsadó cég, a Marketing112 ad ki és nem csak nyomtatott, hanem az elektronikus plattformok mindegyikén elérhető: PC, iPad, iPhone, Galaxy Tab és Android készülékek.

Mivel a kiadó maga is egy napi szinten ezzel foglalkozó marketing tanácsadó cég, a lappal szembeni legalapvetőbb elvárás, hogy az könnyen érthető és 100% gyakorlatias legyen. A magazin tematikus rovatokat tartalmaz: pl. jog, adatvédelem, pályázat, marketing stratégia, marketing pszichológia, stb.

Név: Kkv Marketingesek Lapja

Alcím: A sikeres cégvezetők és tudatos kommunikációs szakemberek magazinja.

Pozicionálás: Emelt szintű marketing magazin, amely gyakorlati tanácsokat ad és egy Kkv mindennapi segédeszköze lehet. Az újsággal együtt felépítünk egy zárt mesterelme csoportot is, amelynek a neve: Marketing112 VIP Klub.

Tulajdonosi háttér: 100% magyar.

Megjelenik: Havonta, 20 oldal terjedelemben. Nyomtatva és az alábbi számítógépes és mobil plattformokon:

Terjesztés offline: 3000 példányban, Méret: A4. A kézbesítés saját listán, vezetőknek, döntéshozóknak, marketingeseknek pontos címre postázva illetve személyesen történik. Ezt az újságot csak megrendelésre kézbesítjük, nyilvános értékesítési helyen nem lehet megvásárolni!

Terjesztés Online: Digitalstand és Dimag – több, mint 100 ezer felhasználó számára elérhető.

Ára offline:

 • Egy szám ára: 1 990 Ft
 • Előfizetés 3 hónapra: 5 970 Ft
 • Előfizetés 6 hónapra: 11 940 Ft
 • Előfizetés 12 hónapra: 23 880 Ft

Megrendelhető itt: www.marketingeseklapja.hu

Ára online:

 • A 2012. decemberi (bemutató) szám ingyenesen megtekinthető a Digitalstand és a Dimag rendszerében!
 • Egy szám ára: 990 Ft
 • Előfizetés 3 hónapra: 2 970 Ft
 • Előfizetés 6 hónapra: 5 940 Ft
 • Előfizetés 12 hónapra: 11 880 Ft

Bónusz:

 • Marketing112 VIP Klub – Mesterelme csoport, egy zárt fórum, amelynek tagjai a szaklap előfizetői.
 • Letölthető hanganyagok – Minden hónapban letölthetővé válik egy hanganyag, amely egy érdekes témával, magyar esettanulmányokkal és példaértékű eredményeket elért cégvezetőkkel végzett interjút tartalmaz.

Hirdetési lehetőség:

A havonta megjelenő magazinban meghatározott számban lehetőség van hirdetni az alábbi árakon: 1/1: 100 000 Ft, 1/2: 60 000 Ft, 1/4: 40 000 Ft, 1/8: 30 000 Ft. Leadási határidő: minden hónap 12.-e. Szükség esetén a hirdetések elkészítését 25e Ft egységáron vállaljuk. Első hirdető kedvezmény: 30% + 1 alkalom ajándék. Hirdetési szándékát itt jelezze: hirdetes@marketingeseklapja.hu

Az egyes számok tartalomjegyzéke:

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük