Marketing112 Rádió

A Marketing112 heti rendszerességgel jelentkező podcastje (amit mi azért „rádiónak” hívunk :)), ahol két meghívott vendéggel, szakértővel, üzletemberrel beszéljük meg a hét témáját, és az elmúlt egy hét legfontosabb és legérdekesebb híreit.

A célunk egy új, szórakoztató alternatívát kínálni a szakmai tartalomfogyasztók számára, és szórakoztatva összefoglalni azokat a híreket, amely egy rohanó világban, egy cégvezető számára fontos lehet – kiegészítve azt személyes tapasztalattal, sztorikkal és mosolyra fakasztó megjegyzésekkel.

Hogyan hallgathatom meg?

A heti hanganyag legfeljebb 1 órás, mp3 kiterjesztésben ingyen, szabadon letölthető (45 Mbyte). A podcastokat mindig úgy helyezzük el, hogy azok elérhetővé váljanak okostelefonról, mobileszközökről, és már jól ismert felületet lehessen használni az online meghallgatáshoz (Youtube, Soundcloud).

marketing112-radio-20140509_200marketing112-radio-20140516_20020140522_200

20140529_200

Most már ez mindig lesz?

Jelenleg tesztadásokat készítünk. Számszerint hármat. Ha a közönségnek tetszeni fog, akkor folytatjuk, fejlesztjük, befektetünk, hogy még jobb tartalmat készíthessünk nektek.

Az, hogy tetszik nektek az, amit csinálunk a meghallgatásban, és a letöltésben látjuk, valamint abban, hogy mennyien lájkoljátok a hanganyagokat a Facebookon. Ha szeretnétek továbbra is marketing rádiót, akkor csak ennyi visszajelzést kérünk tőletek.

Mivel telik az 1 óra?

A marketing rádió (ami lényegében nem rádió, hanem egy heti hanganyag, csak mi hívjuk így 🙂 hanganyag két nagy blokkra épül fel:

  • a hét témája
  • az elmúlt hét hírei a meghívott szakértők kommentálásaival

Van rossz hír is?

Nincs! Viszont maga, hogy ez a marketing rádió egy új kezdeményezés, magában hordozza, hogy bár a hangminőségre nagyon figyeltünk (stúdióba vonultunk), akadhatnak hibák vagy bakik. Maga a bevezető hanganyagok, az átvezető anyagok sem véglegesek, ehhez idő és kreatívitás kell.

Természetesen vannak a csapatban rádiós szakemberek, akikkel folyamatosan konzultálunk, hogyan lehetnénk jobban. Annyit kérünk, hogy ne a hibát keressétek, mert akkor fogtok is találni 😉

Legutolsó hanganyag

  • 2014. 05. 23. : Vendégek: Némethi Erika (marketing szövegíró), Galambos Róbert (szervezetfejlesztési tanácsadó) Meghallgatom

 Korábbi hanganyagok

  • 2014. 05. 09. : Vendégek: Mészáros Róbert (grafikus), Polló László (szervezetfejlesztési tanácsadó) Meghallgatom | Letöltés
  • 2014. 05. 16. : Vendégek: Gáspár Katalin (Harmonet), Szaladják Linda (Adwords szakértő) Meghallgatom | Letöltés
  • 2014. 05. 23. : Vendégek: Békés Zoltán (MrSale ruhaüzlet), Varga István (BCC üzleti reggeli) Meghallgatom

Rajtad múlik minden!

Ha tetszett a hanganyag, és szeretnéd, hogy a három tesztadás után is legyen marketing rádió a kis- és középvállalkozások vezetőinek, oszd meg ezt a cikket ismerőseid között. Köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük