Lassan egy éve aktív a MAMASZ Marketing Klub

FIGYELEM! Ez a bejegyzés elavult lehet, mert már több, mint 1 éves. Ha érdekel a téma és konkrét kérdésed van, kérdezz minket a KAPCSOLAT menüponton keresztül.

Ez a poszt egy visszatekintés, közel egy éve történt ugyanis, hogy életre hívtuk a MAMASZ Marketing Klubot és megrendeztük az első klubestet.

Az ötletem nagy vállalkozás volt. Mindenképpen szerettem volna egy olyan fórumot, ahol a szakemberek kicsit zártan, de mégis családias légkörben beszélgethetnek egymással és tapasztalatot cserélhetnek, együttműködéseket alakíthatnak ki egymással. Készült egy videó is, amely megpróbálja visszaadni azt a hangulatot, ami ott, akkor volt.

Azóta a klub már több, mint 220 tagot számlál. Éppen most lesz családi nap és rendszeresen telt házzal futnak a belső képzéseink is, amelyekre persze tárt karokkal várunk külső érdeklődőket is. Kívánom, hogy ez a klub legyen még ismertebb, még szakmaibb és előbb-utóbb szakmailag kikerülhetetlen – de mindenképpen legyen olyan fajsúlyos szakmai “hangja”, amelyre minden üzletember, marketinges kolléga odafigyel.

Ha Te is szeretnél klubtag lenni, akkor itt tudsz jelentkezni..


Örülök, hogy látlak!

30 napos ingyenes marketingtanfolyam

Cikk kereső

Read previous post:
PR mesterfokon: Hogy lehetsz a sajtó császára?

Emlékszem arra a hajnali órára, amikor az előző nap kiküldött sajtóközleményem eredményét kutattam és rátaláltam az egyik országos TV csatorna...

Close