Lassan egy éve aktív a MAMASZ Marketing Klub

Ez a poszt egy visszatekintés, közel egy éve történt ugyanis, hogy életre hívtuk a MAMASZ Marketing Klubot és megrendeztük az első klubestet.

Az ötletem nagy vállalkozás volt. Mindenképpen szerettem volna egy olyan fórumot, ahol a szakemberek kicsit zártan, de mégis családias légkörben beszélgethetnek egymással és tapasztalatot cserélhetnek, együttműködéseket alakíthatnak ki egymással. Készült egy videó is, amely megpróbálja visszaadni azt a hangulatot, ami ott, akkor volt.

Azóta a klub már több, mint 220 tagot számlál. Éppen most lesz családi nap és rendszeresen telt házzal futnak a belső képzéseink is, amelyekre persze tárt karokkal várunk külső érdeklődőket is. Kívánom, hogy ez a klub legyen még ismertebb, még szakmaibb és előbb-utóbb szakmailag kikerülhetetlen – de mindenképpen legyen olyan fajsúlyos szakmai “hangja”, amelyre minden üzletember, marketinges kolléga odafigyel.

Ha Te is szeretnél klubtag lenni, akkor itt tudsz jelentkezni..


30 napos ingyenes marketingtanfolyam

Read previous post:
PR mesterfokon: Hogy lehetsz a sajtó császára?

Emlékszem arra a hajnali órára, amikor az előző nap kiküldött sajtóközleményem eredményét kutattam és rátaláltam az egyik országos TV csatorna...

Close