Lassan egy éve aktív a MAMASZ Marketing Klub

FIGYELEM! Ez a bejegyzés elavult lehet, mert már több, mint 1 éves. Ha érdekel a téma és konkrét kérdésed van, kérdezz minket a KAPCSOLAT menüponton keresztül.

Ez a poszt egy visszatekintés, közel egy éve történt ugyanis, hogy életre hívtuk a MAMASZ Marketing Klubot és megrendeztük az első klubestet.

Az ötletem nagy vállalkozás volt. Mindenképpen szerettem volna egy olyan fórumot, ahol a szakemberek kicsit zártan, de mégis családias légkörben beszélgethetnek egymással és tapasztalatot cserélhetnek, együttműködéseket alakíthatnak ki egymással. Készült egy videó is, amely megpróbálja visszaadni azt a hangulatot, ami ott, akkor volt.

Azóta a klub már több, mint 220 tagot számlál. Éppen most lesz családi nap és rendszeresen telt házzal futnak a belső képzéseink is, amelyekre persze tárt karokkal várunk külső érdeklődőket is. Kívánom, hogy ez a klub legyen még ismertebb, még szakmaibb és előbb-utóbb szakmailag kikerülhetetlen – de mindenképpen legyen olyan fajsúlyos szakmai “hangja”, amelyre minden üzletember, marketinges kolléga odafigyel.

Ha Te is szeretnél klubtag lenni, akkor itt tudsz jelentkezni..

A Marketing112 vezető tanácsadója, az ügynökség tulajdonosa. Kis- és középvállalkozási marketingstratéga. Fő erősségei: marketingtervezés, marketingstratégia, márkakommunikáció. Norbert a Magyar Marketing Fesztivál főszervezője is, ez Magyarország legnagyobb, kkv-marketingtrendekkel foglalkozó üzleti fesztiválja.

2 comments on “Lassan egy éve aktív a MAMASZ Marketing Klub
  1. Farkas Erika szerint:

    A MAMASZ nagyon is jól működik, jó ötlet volt létrehozni. Olyan gyorsan pörögnek a szakmai posztok és hozzászólások, hogy minden nap van, mit tanulni. Ráadásul rengeteg új üzleti ismeretség is született már a klub égisze alatt. Ha pedig tanács, információ, vagy vélemény kell marketing témában, akkor csak ki kell tenni az üzenőfalra, és azonnal érkezik a segítség!

  2. Judit szerint:

    Szlogenként ajanlanám: ebből NE maradj ki! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.