A 100% kkv marketing csoportolvasási idő 3 perc

Az elmúlt hónapok Facebook elérés-változásai miatt úgy döntöttem, hogy kihasználom a Facebook csoportokban rejlő erőt, és egy teljesen ingyenes, bárki által megtekinthető és használható csoportot hozok létre, amelynek fő célja, hogy összegyűjtse a 100% -ban működő, hatékony, megtérülő, gyakorlatias és emberi marketing eszközöket, példákat, amelyek által egy egymást segítő közösség alakulhat ki.

blogba-borito

Ki csatlakozhat?

Bárki csatlakozhat, de elsősorban vállalkozók, marketingesek, cégvezetők társaságát várjuk. Szívesen látjuk azokat, akiknek munkájukból, tanulmányaikból kifolyólag szüksége van gyakorlati marketingre, esetleg eltökélt vágya, hogy hozzá hasonló marketinget kedvelőkkel társalogjon. A csatlakozáshoz egyszerűen jelentkezz be a csoportba és az adminisztrátor elfogadja a jelentkezésedet.

Házirend

  1. A csoportot bármelyik tag használhatja. Kommentelheti mások bejegyzését és sajátot posztolhat.
  2. A posztokra, kommentekre tartalmilag semmilyen megkötés nincsen – természetesen a máshol is megszokott erkölcsi és társadalmi normák betartása mellett.
  3. A posztok és kommentek hossza és rendszeressége ne legyen a többi tagot tekintve zavaró.
  4. Nem elfogadott az 1-karakteres, semmit mondó posztok, mint pl. egy smile jel, egy videó, kép vagy csak egy link berakása komment nélkül.
  5. A komment- és posztkommunikáció legfontosabb szabálya, hogy témat adjon, kérdést tegyen fel és szakmai beszélgetést generáljon. A semmit mondó, töltelék posztokat sem töröljük, csak emlékeztetjük a tulajdonosaikat erre a szabályra.
  6. Egyik tag sem törölheti saját kommentjét vagy posztját utólag, ha ahhoz/arra már egy másik klubtag is hozzászólt vagy reagált.
  7. A saját termékek reklámozása, promóciója nem engedélyezett, de támogatott úgy, hogy az ne legyen zavaró a többi tagot tekintve és az kérdést, beszélgetést – esetleg egy újabb témát generál. Pl.: véleménykérés termék, szolgáltatásról, weboldalról, kampányról
  8. Hivatkozások posztolása, kommentelése engedélyezett, ha az a témához szól vagy újabb témát, kérdést vet fel.
  9. A csoportban nem lehet más Facebook csoportok linkjeit behivatkozni.
  10. Bármelyik tag meghívhat új tagokat, akiket az aktuális adminok egyike engedélyez tagnak.

A fenti szabályok be nem tartása a csoport szabályának megsértésének minősül, és egyszeri figyelmeztetés után, a második alkalommal azonnali kizárással jár. Ami után ugyanúgy láthatja a csoportot, de nem vehet részt beszélgetésekbe.

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük