A 10 legmenőbb online tanfolyam szakembereknek, 2015-benolvasási idő 2 perc

Köszönet a technológiánk azért, hogy napjainkban már nem kell visszatérnünk az iskolába ahhoz, hogy egy kicsit felfrissítsük a képességeinket. Gyakorlatilag bármit tanulhatsz már az interneten és igen gyakori, hogy még fizetni sem kell érte. A választék bőséges.

Az összes elérhető kurzus közül melyek azok, amelyekre leginkább érdemes időt áldozni? Melyik a legalkalmasabb az ambiciózus üzleti vezetők számára? Ahhoz, hogy megtaláld a választ ezekre a kérdésekre, hallgasd meg mások véleményét. Azokat a kurzusokat, amelyek széles körben népszerűek, érdemes jobban megfontolni, ha szűkíteni szeretnél a lehetőségek tárházán.

Ebben segítségedre lehet a Coursera nemrégiben megjelent listája, amely összesíti a 2015-ben legnépszerűbb üzleti jellegű képzéseket. A Coursera, ahogy a cikk is rámutat, összegyűjtötte a legelismertebb MOOC (Massive Online Open Courses) szolgáltatásokat, amelyeket már több mint 16 millió tanulni vágyó vesz igénybe.

Woman typing on laptop computer.
Kép forrás: www.nwd.de

Ha komolyan fontolóra vetted, hogy beiratkozol egy MOOC tanfolyamra, akkor a részletesebb információkért keresd fel a kurzusok oldalát, ahol kitérnek a kezdési időpontokra, az oktatókra, a tartalomra és a besorolásra is. De mielőtt elkezdenéd, itt egy lista amelyet az Inc.com szedett össze a top 10 kurzusról, amelyek mindegyikét valamelyik egyetem kínálja.

1. Adatelemzés az Excelben mester szinten – Duke University

2. Sikeres tágyalás: Alapvető stratégiák és készségek – University of Michigan

3. Bevezetés a Pénzügy-Számvitelbe – The Wharton School of the University of Pennsylvania

4. Bevezetés a Marketingbe – The Wharton School of the University of Pennsylvania

5. Bevezetés a vállalati pénzügyekbe – The Wharton School of the University of Pennsylvania

6. Értékelési elvek: Az idő pénz értéke – University of Michigan

7. Projekt menedzsment: A siker alapja – University of California, Irvine

8. Marketing a digitális világban – University of Illinois at Urbana-Champaign

9. Beszélgetések, amik inspirának: Coaching tanítás, Vezetés és változás – Case Western Reserve University

10. Dolgozz okosabban, ne keményebben: Idő menedzsment a személyes és szakmai aktivitáshoz –University of California, Irvine

Olyan online oktatási ötleteket keresel, amely túlmutat a hagyományos üzleti tárgyakon? A Coursera is megosztotta a top kurzusait minden tantárgyból, a Business Insideren. A lista tartalmaz kevésb hagyományos ötleteket is, mint például a „Tibeti Meditáció és a Modern Világ”.

Te mit szeretnél leginkább online tanulni 2016-ban?

Related Posts