Ma már elég egy ötlet – de tényleg!olvasási idő 1 perc

Abban, hogy nagy verseny alakult ki a piacon, van sok jó dolog is. Egyrészt nyernek az ügyfelek, mert hát versengünk a kegyeikért, minőségi szolgáltatásokat várnak el tőlünk, innovációkat hajtunk; Másrészt olyan szolgáltatási modellek jönnek létre, amelyről azelőtt nem is álmodhattak volna az üzleti ötlettel, de tőkével nem rendelkező vállalkozni vágyók.

Ma hallottam és zseniálisnak tartom annak a partneremnek az üzleti modelljét (nevet nem írnék, ha érdekel a lehetőség írj ide: te@marketing112.hu), aki úgy döntött, hogy az őt megkereső ügyfelek üzleti ötletekbe esetenként beszáll. Mi több?! A projekt programozási feladatait akár ingyen is elkészítik üzletrészért cserébe és az ötletgazda visszabérli tőle a rendszert, webáruházat, weblapot. A partnerem webfejlesztéssel, webdizájnnal foglakozik.

Ha Te is szeretnél a Marketing112 beszállító partnere lenni, regisztrálj adatbázisunkba!

Nekem azért tetszik ez a win-win helyzet, mert ha van egy ötleted, ingyen valóra válthatod némi üzletrész átengedésével és a visszabérlésnek köszönhetően egy kellően elviselhető bérleti díjért cserébe elindíthatod a vállalkozásodat. A modell „win” megoldás a szolgáltató partneremnek is, hiszen így ügyfélhez is jut, de egy olyan befektetéshez is, amely hosszútávon passzív bevételhez és pár év múlva, egy kis szerencsével, többszörös haszonra tehet szert.

Zseniális, le a kalappal a kreatív magyar kkv-k előtt 🙂

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük